Moarte cumplită pentru un tânăr din Ţara Haţegului

27 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un tânăr din Densuş, tractorist la o fermă din Ţara Haţegului, a fost prins de maşina de balotat paie cu care muncea pe câmp. Utilajul a luat foc iar acesta a ars de viu.

Tragedia a avut loc ieri, în jurul prânzului, pe un câmp între localităţile Râu de Mori şi Peşteana. Un tânăr de 24 de ani muncea la adunat paiele de pe câmp cu o maşină de balotat şi a observat că utilajul s-a defectat. S-a băgat sub el în încercarea de a-l repara, însă balotiera l-a agăţat şi l-a tras pe unul din tamburi. Mai apoi utilajul a luat foc, iar tânărul a murit ars de viu.
”Un echipaj cu asistent de la Ambulanţa Haţeg a fost solicitat pe câmp, între Râu de Mori şi Peşteana, la un tânăr de 24 de ani decedat. La locul solicitării, tânărul a fost găsit prins şi carbonizat în maşina de balotat paie”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.
Pompierii militari din cadrul ISU Hunedoara au stins incendiul şi echipa de descarcerare a scos trupul neînsufleţit al bărbatului. Tânărul, Lasconi Dorin (foto), este din Densuş şi era angajat la o fermă agricolă din zonă. Inspectorii de muncă din cadrul ITM Hunedoara împreună cu poliţiştii au demarat o anchetă în cazul morţii bărbatului, totodată fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cine are interesul să muşamalizeze o situaţie gravă şi de ce? Cum dau autorităţile cu bâta-n baltă, în cazul unui clar accident de muncă

Deveanul care a suferit, miercuri, arsuri de peste 80 la sută din suprafaţa corpului a fost transferat ieri la un...

Toma Coconea a zburat la peste 6.000 de metri altitudine

Toma Coconea (foto) a stabilit un nou record la Red Bull X Alps, după ce a atins cu ”aripa” altitudinea...

Legea Pensiilor a fost votată – măriri substanţiale de pensii, atât a celor existente, cât şi a celor viitoare

Noua Lege a Pensiilor a trecut de Camera Deputaţilor şi va face dreptate celor aproximativ 5.000.000 de români. PSD are...

Închide