Incendiu puternic la dealerul Dacia din Valea Jiului

27 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Focul a cuprins clădirea de birouri şi atelierul de reparaţii auto al dealerului Dacia din Petroşani. Un angajat a suferit arsuri pe mâini şi faţă în încercarea de a stinge incendiul.

Incendiul a izbucnit ieri, în jurul prânzului, şi s-a extins cu repeziciune la clădirea de birouri şi atelierul de reparaţii, astfel că angajaţii unităţii nu au putut interveni. Unul dintre ei a încercat să scoată afară câteva din autoturismele aflate în reparaţii şi a suferit arsuri pe mâini şi faţă. Angajatul a fost dus de un echipaj SMURD la Spitalul de Urgenţă din Petroşani şi se află în afara pericolului. Mai multe echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Petroşani au fost trimise la faţa locului, iar după circa o oră şi jumătate de intervenţie, incendiul a fost stins. În sprijinul militarilor din Petroşani a ajuns şi un echipaj cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Petrila.
Potrivit ISU Hunedoara, flăcările au afectat clădirea pe o suprafaţă de circa 600 de metri pătraţi. Totodată, mai multe autoturisme aflate în service au fost distruse de foc. ”Incendiul a izbucnit la atelierul mecanic. (…) Cauza este în curs de stabilire, dar se face un bilanţ al pagubelor. Intervenţia a fost foarte dificilă din cauza materialelor combustibile, plastice, cauciucuri, uleiuri, carburanţi”, a declarat Cristian Baleia, comandantul Detaşamentului de Pompieri Petroşani. Pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul şi valoarea pagubelor.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trimis în judecată pentru păcălirea mai multor pensionari mineri

Un individ a fost prins de ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Hunedoara după ce le-a cerut bani mai multor pensionari mineri...

Moarte cumplită pentru un tânăr din Ţara Haţegului

Un tânăr din Densuş, tractorist la o fermă din Ţara Haţegului, a fost prins de maşina de balotat paie cu...

Cine are interesul să muşamalizeze o situaţie gravă şi de ce? Cum dau autorităţile cu bâta-n baltă, în cazul unui clar accident de muncă

Deveanul care a suferit, miercuri, arsuri de peste 80 la sută din suprafaţa corpului a fost transferat ieri la un...

Închide