Tânărul care şi-a ucis bunica pentru bani vrea revizuirea procesului

Maximilian Gânju

Petroşăneanul se află în spatele gratiilor şi a încercat prin mai multe căi să scape de cei şapte ani de puşcărie primiţi pentru că şi-a bătut bunica până a omorât-o.
Cruzimea de care a dat dovadă tânărul avea să fie motivată de faptul că bunica sa nu voia să-i treacă pe numele său proprietăţile pe care le avea, dar şi de faptul că nu s-ar fi îngrijit suficient de copilul lui.
Ion Cornel B. în vârstă de 27 de ani, din Petroşani, a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara la şapte ani de închisoare pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. A făcut apel însă, iar la începutul acestui an, acţiunea i-a fost respinsă de Curtea de Apel Alba Iulia. Prin urmare, tânărul a căutat alte căi prin care să scape de puşcărie. În luna septembrie a făcut şi contestaţie la executare, acţiune respinsă şi ea de magistraţii hunedoreni. Acum s-a adresat iarăşi Tribunalului Hunedoara cu o cerere de revizuire, după ce în primăvara acestui an făcuse acelaşi lucru, fără a avea sorţi de izbândă. Potrivit anchetei, Ion Cornel B. şi-a bătut bunica cu pumnii şi cu un cârlig pentru sobă, o femeie de 67 de ani, bolnavă, timp de mai multe luni. Individul trăia din pensia bătrânei cu concubina şi copilul şi o obligase pe femeie să-i îngrijească băiatul de numai un an. În urma chinului şi bătăilor repetate, femeia a decedat în Spitalul de Urgenţă Petroşani în decembrie 2016.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.