A jefuit dintr-o maşină şi a furat alte două

Maximilian Gânju

Într-o singură noapte, un tânăr de 29 de ani din Orăştie a spart o maşină şi a furat alte două pe care le-a abandonat, după ce le-a avariat.
Alarma a fost dată de un bărbat din localitatea Căstău, acesta sesizând poliţiştii în legătură cu un furt. Omul le-a spus anchetatorilor că autori necunoscuţi i-au spart maşina parcată în faţa locuinţei. A uitat-o cu portierele deschise, iar hoţii au golit-o de tot ce era de valoare. Poliţiştii din Orăştie au pornit pe urmele făptaşilor şi au reuşit, în scurt timp, să descopere că vinovat este un locuitor din Orăştie, de 29 de ani.
„Poliţiştii au stabilit că tânărul ar mai fi sustras, în cursul aceleiaşi nopţi, de pe raza localităţilor Căstău şi Sibişel, două autoturisme ce erau parcate în faţa locuinţelor proprietarilor, dar care erau neasigurate şi aveau cheile în contact”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Cele două maşini au fost găsite avariate pe raza localităţii Sibişel şi restituite păgubiţilor. Suspectul s-a îmbătat şi a condus autoturismele deşi nu are permis. Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Orăştie a decis să fie cercetat sub control judiciar.

One thought on “A jefuit dintr-o maşină şi a furat alte două

  • 29 noiembrie 2018 la 23:34
    Legătură permanentă

    O sa va fie dor de asemenea fapte, doar trei spargeri pe zi va fi mizilic, multumiti lui Aiurel Toader si Liviu Penaliu Dragnea ci legile lor tampite pe justitie care incurajeaza infractiunile, criminalii si interlopii. Asta e doar inceputul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.