Sport

TAEKWON DO ITF. Campioni naționali pe bandă rulantă

La Campionatul Național de Taekwon-do ITF, reprezentanții Clu­bului Cristal din Hațeg au obținut mai multe medalii de aur. Astfel, Roxana Gheorghiță a câștigat două medalii de aur, ea fiind declarată cea mai bună sportivă în probele de luptă și la tehnici speciale.
De asemenea, două medalii de aur a câștigat și Andra Kovaci în probele de luptă și tehnici speciale, Arthur Csiki s-a impus în proba de luptă, Ștefan Hibais a fost cel mai bun la proba de luptă, iar Bogdan Iorgoni s-a impus tot în proba de luptă. În fine, Denisa Ciucurescu a urcat și ea pe podiumul de premiere, finalizând competiția pe un onorant loc III în proba de luptă.
Pe de altă parte, Clubul Cristal Hațeg anunță organizarea unei competiții de nivel național. La Cupa Retezat, care se va desfășura în perioada 24-25 martie, sunt așteptați cei mai buni juniori din România, legitimați la categoriile II și III, ocazie cu care îi vom cunoaște pe mulți dintre cei care vor reprezenta România la competițiile in­ternaționale viitoare.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura