Tabără de pregătire a tinerilor baschetbalişti la Roşcani

Camp Roşcani a găzduit timp de şase zile însorite, tabăra de pregătire a unui grup de tineri baschetbalişti de la S.C. „Viitorul” Deva, avându-l la „timona” tuturor activităţilor pe apreciatul şi neobositul tehnician Alexandru Pihodi.

A fost o tabără cu un program reuşit, asigurat de entuziasmul activ-sportiv al tuturor celor prezenţi, dar şi de promisiuni pentru o bună evoluţie în jocurile ce vor urma.
Din programul cantonamentului nu a lipsit pregătirea fizică, tehnică şi tactică. S-a urmărit eficienţa jocului prin orientarea spre ofensivă cu forţă de atac şi abilităţi tehnice, punându-se accent în acelaşi timp şi pe formarea unei apărări decise şi bine grupată.
Au fost organizate o vizită la muzeul de istorie privat din localitate, jocurile distractive sau întâlnirea cu obiceiurile satului.
Dan Vlad Bădău, unul dintre jucătorii participanţi la acest cantonament, a declarat: În tabără s-a remarcat faptul că jocul de baschet place, încântă, convinge şi vizează drumul spre performanţă”. (Georgeta-Ileana Cizmaş, Ioan Vlad)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.