Tabără de pregătire a tinerilor baschetbalişti la Roşcani

16 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Camp Roşcani a găzduit timp de şase zile însorite, tabăra de pregătire a unui grup de tineri baschetbalişti de la S.C. „Viitorul” Deva, avându-l la „timona” tuturor activităţilor pe apreciatul şi neobositul tehnician Alexandru Pihodi.

A fost o tabără cu un program reuşit, asigurat de entuziasmul activ-sportiv al tuturor celor prezenţi, dar şi de promisiuni pentru o bună evoluţie în jocurile ce vor urma.
Din programul cantonamentului nu a lipsit pregătirea fizică, tehnică şi tactică. S-a urmărit eficienţa jocului prin orientarea spre ofensivă cu forţă de atac şi abilităţi tehnice, punându-se accent în acelaşi timp şi pe formarea unei apărări decise şi bine grupată.
Au fost organizate o vizită la muzeul de istorie privat din localitate, jocurile distractive sau întâlnirea cu obiceiurile satului.
Dan Vlad Bădău, unul dintre jucătorii participanţi la acest cantonament, a declarat: În tabără s-a remarcat faptul că jocul de baschet place, încântă, convinge şi vizează drumul spre performanţă”. (Georgeta-Ileana Cizmaş, Ioan Vlad)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Incendiu la un bloc cu nouă etaje din Petrila. Zeci de oameni evacuați în miezul nopții

      Pompierii au intervenit în această seară pentru a stinge un incendiu care s-a declanșat la un bloc...

Avansări în grad de Ziua Pompierilor

Ieri, cu ocazia Zilei Pompierilor, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara s-a organizat ziua porţilor deschise, iar opt...

Comisarul şef Ovidiu Bîrlea a luat concursul pentru şefia IPJ Hunedoara

Comisarul şef Ovidiu Bîrlea (foto) a luat concursul pentru şefia Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Hunedoara. Acesta va ocupa funcţia...

Închide