Ştrandul Municipal din Deva îşi deschide porţile sâmbăta aceasta

13 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Adriana Clej

Sâmbătă, 16 iunie, de la ora 11.00, are loc deschiderea acestui sezon estival la Ştrandul Municipal din Deva.
Ştrandul este dotat cu trei bazine, unul pentru înotători, unul pentru preînotători şi încă unul pentru copii mici. Ştrandul pune la dispoziţie pentru clienţi duşuri, cabine de schimb, terase şi puncte de alimentaţie publică, terenuri de volei, fotbal şi o zonă de fitness.
„Biblioteca de vară“ este un punct amenajat de închiriere cărţi al Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu“, există şi un punct de prim-ajutor de la Crucea Roşie şi un post de salvamari. La staţia de radioficare din incinta ştrandului, va putea fi ascultat postul de radio local Big FM, care va difuza muzică şi va organiza concursuri toată vara.
Ştrandul a fost igienizat, s-a făcut deratizarea şi s-a tuns iarba din incintă. Băncile au fost reparate şi vopsite, iar vestiarele şi grupurile sanitare, zugrăvite şi modernizate. Lucrările mai mari au constat în pavarea cu dale a zonei de acces în ştrand, reparaţii şi vopsire a bazinului mare şi a celui mijlociu, montarea de aparate de clorinare a apei în casa pompelor.
Tarifele de acces în ştrand rămân aceleaşi ca şi anul trecut: intrare adulţi – 10 lei, intrare copii, elevi, studenţi, pensionari – 5 lei, închiriere şezlong – 10 lei. ştrandul va fi deschis zilnic, până la jumătatea lunii septembrie, după următorul program: luni 12:00-20:00; de marţi până duminică, între orele 9:00 şi 20:00.
Ştrandul Municipal se află în administrarea Direcţiei Deva 2020, respectiv a Biroului Administrare Baze Sportive şi de Agrement, din cadrul Primăriei municipiului Deva.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Campania „O viaţă cât un centenar“, în judeţ: Un veac de istorie trăită

În judeţul Hunedoara, Campania Ministerului Afacerilor Interne „O viaţă cât un centenar”, a început ieri, miercuri, la patru dintre cei...

Sancţiuni decise de către comisiile din cadrul AJF Hunedoara

Comisia de competiţii din cadrul AJF Huneedoara a decis ca jocul dintre CSA Aurul Brad şi CSM Jiul Petroşani (Liga...

Jucătorii de la Inter Petrila au plecat la muncă în străinătate

Fosta campioană a judeţului Inter Petrila nu a reuşit în recent încheiatul sezon să îşi păstreze supremaţia şi a pierdut...

Închide