Ştrandul Municipal din Deva îşi deschide porţile sâmbăta aceasta

Adriana Clej

Sâmbătă, 16 iunie, de la ora 11.00, are loc deschiderea acestui sezon estival la Ştrandul Municipal din Deva.
Ştrandul este dotat cu trei bazine, unul pentru înotători, unul pentru preînotători şi încă unul pentru copii mici. Ştrandul pune la dispoziţie pentru clienţi duşuri, cabine de schimb, terase şi puncte de alimentaţie publică, terenuri de volei, fotbal şi o zonă de fitness.
„Biblioteca de vară“ este un punct amenajat de închiriere cărţi al Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu“, există şi un punct de prim-ajutor de la Crucea Roşie şi un post de salvamari. La staţia de radioficare din incinta ştrandului, va putea fi ascultat postul de radio local Big FM, care va difuza muzică şi va organiza concursuri toată vara.
Ştrandul a fost igienizat, s-a făcut deratizarea şi s-a tuns iarba din incintă. Băncile au fost reparate şi vopsite, iar vestiarele şi grupurile sanitare, zugrăvite şi modernizate. Lucrările mai mari au constat în pavarea cu dale a zonei de acces în ştrand, reparaţii şi vopsire a bazinului mare şi a celui mijlociu, montarea de aparate de clorinare a apei în casa pompelor.
Tarifele de acces în ştrand rămân aceleaşi ca şi anul trecut: intrare adulţi – 10 lei, intrare copii, elevi, studenţi, pensionari – 5 lei, închiriere şezlong – 10 lei. ştrandul va fi deschis zilnic, până la jumătatea lunii septembrie, după următorul program: luni 12:00-20:00; de marţi până duminică, între orele 9:00 şi 20:00.
Ştrandul Municipal se află în administrarea Direcţiei Deva 2020, respectiv a Biroului Administrare Baze Sportive şi de Agrement, din cadrul Primăriei municipiului Deva.

One thought on “Ştrandul Municipal din Deva îşi deschide porţile sâmbăta aceasta

 • 13 iunie 2019 la 14:04
  Permalink

  Lecție de voluntariat: 200 de elevi și profesori de la „Transilvania” ***ăță străzile de gunoaie!

  Un grup de elevi și profesori de la Liceul Tehnologic „Transilvania” Deva și-au propus să dea tuturor devenilor o lecție de voluntariat. Timp de două zile, ei vor aduna deșeurile aruncate la voia întâmplării pe străzi, alei și în zonele verzi din două cartiere ale orașului.

  Astfel, marți, 12 iunie 2019, 100 de elevi de gimnaziu, însoțiți de profesorii lor vor strânge gunoaiele din cartierul Dacia. Acțiunea va continua miercuri, 13 iunie 2019, de la ora 11:00, când 100 de elevi de clasele IX-XI vor aduna deșeurile din zona cuprinsă între liceul la care învață și Sala Sporturilor.

  Scopul acțiunii este foarte clar: conștientizarea păstrării ***ățeniei de către locuitorii orașului. În plus, elevii vor să atragă atenția și asupra avantajelor voluntariatului – atât pentru comunitate, cât și pentru dezvoltarea personală.

  Primăria Municipiului Deva pune la dispoziția voluntarilor saci de gunoi, mănuși și utilaje pentru colectarea și transportul deșeurilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.