Sportivii de la CSM Petroşani evoluează în Croaţia

Întrecerile Campionatului Naţional de Karate Shito-ryu s-au desfăşurat la Buzău, cu o revenire pe tatami spectaculoasă a practicanţilor acestei discipline sportive, după o pauză competiţională foarte mare cauzată de pandemie.
Reprezentanţii secţiei de karate de la CSM Jiul Petroşani, pregătiţi de prof. Alina şi Radu Polifronie, au avut o participare bună, cu multă emoţie din partea sportivi­lor dar şi cu multă bucurie după rezul­ta­tele obţinute.
Sportivii din Valea Jiului au reuşit o fru­moasă performanţă, cucerind o salbă de 6 medalii de aur, 3 de argint şi 4 de bronz.
În această perioadă, o delegaţie de la clubul din Petroşani se afla în Croaţia,la Porec, însoţiţi de prof. Radu Polifronie unde se desfăşoara o importantă compe­tiţie, International Karate One – Youth League U 21 cu participare numeroasă.
Sunt prezenţi la Porec Miruna Mălăuţa, care va concura la categoria 61 kg (U21) , la U14 participă Răzvan Ihnatiuc (cate­goria +55 kg ), Luca Burlec (– 45 kg), Mathias Popescu (-50 kg) şi Alexandra Ionescu(– 42 kg) iar Victor Igărelu (+ 45 kg) şi Sebastian Breazu(– 40 kg) vor evolua la U12.
În funcţie de rezultatele înregistrate spor­tivii vor primii puncte pentru cla­sa­men­tul mondial. Succes!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.