Comunitate

Şi la UAMS Baia de Criş se sărbătoreşte 8 Martie

Magdalena Șerban

Cei găzduiți de Unitatea de Asis­tenţă Medico-Socială Baia de Criş se vor bucura, de 8 Martie, de tort oferit de conducerea instituţiei. Anual se practică acest obicei menit să le aducă o mică bucurie persoanelor aflate departe de familii sau nă­păstuite de soartă.

E loc pentru toată lumea
„Îi vom sărbători pe cei care s-au năs­cut în această lună, cât și pe doamne, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii. Ca de obicei, cu toții se vor îndulci cu tort și vor socializa la un pahar de suc. Nu se putea să nu simtă măcar puțin din aura specială a acestei zile de primăvară. Vreau să le urez să le dea Dumnezeu sănătate și putere să treacă peste orice fel de greu­tate, veghindu-le paşii. Îi amintesc pe Letiția Cazan, Ioan Colișar, Elena Ghiță, Anica Gorcea, Horia Iovan, Petru Irimie și
Nicolae Micu. De asemenea, transmit gânduri bune tuturor doamnelor și domnișoarelor din ju­dețul Hunedoara, colegelor, co­la­bo­ratoarelor și oricărei repre­zen­tate a frumosului etern fe­mi­nin. La mulți ani“, a spus Diana Bulz (foto), managerul UAMS Baia de Criş.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura