EvenimentFlash

Se prostitua ca sã-i cumpere iubitului maşinã

03 carmen_bejan

Adriana Năstase

 Amănunte incredibile ies la iveală în ancheta celor doi studenţi din Timişoara, Carmen Bejan (foto) şi Sergiu Raul Florea, care l-au ucis şi tranşat pe Trifu Shrott, de 65 de ani. În faţa instanţei, tânăra a mărturisit că îl iubea pe Raul, care a fost primul bărbat din viaţa ei şi că a început să se prostitueze în urmă cu nici două luni, pentru că avea nevoie de bani: voia să-i cumpere iubitului ei o maşină…
Carmen Bejan era o fată cuminte, crescută cu frică de Dumnezeu, într-o familie de pocăiţi din Ineu, Arad. A intrat la facultate cu o notă uimitoare: 9.90. Colegii spun că, odată ce l-a cunoscut pe Sergiu, s-a schimbat. Primul semn a fost că n-a mai interesat-o şcoala. Dacă pe primul semestru a avut şi note de 10, în al doilea însă, nu s-a prezentat la cinci examene. Un alt semn de schimbare a fost ţinuta. A început să poarte fuste scurte, bluze decoltate şi să se fardeze. La audieri, Carmen a povestit că Sergiu a fost primul bărbat din viaţa ei şi că, îndrăgostită de el, a făcut tot ce acesta îi cerea. Studenta a mai spus că ideea ca ea să se prostitueze a fost a lui: avea nevoie de bani, ca să îi achiziţioneze o maşină iubitului ei.

Sergiu are o fire violentă
Cei din anturajul lui Sergiu Raul Florea au povestit că „medicinistul” e mare consumator de filme de groază şi are o fire destul de violentă, fapt care îl face să se enerveze foarte repede. A fost chiar şi amendat de mai multe ori, pentru provocarea unor scandaluri în campusul universitar. Duminică seara, după ce a fost arestat pe 30 de zile pentru omor deosebit de grav, acesta a cerut în sala de judecată, ca bunicii lui să fie cei anunţaţi că el va sta mai mult timp după gratii. De fapt, cei doi l-au şi crescut pe tânăr, de când acesta avea patru luni. Atunci, părinţii lui, tatăl preot şi mama tehnician veterinar, au divorţat.

Victima, îngropată în sicriu cu aer condiţionat
În tot acest timp, rudele lui Shrott, bărbatul ucis, au cerut să fie lăsate să vadă camera de cămin unde a fost comis asasinatul. În plus, familia acestuia ameninţă că va da foc oraşului Timişoara, dacă justiţia nu va face dreptate în acest caz. “Dacă nu se va face lege, oraşul ăsta o să ia foc de la mic la mare. Şi-au bătut joc de cadavrul lui. Timişoara va arde cu sediul organelor de stat, cu Poliţie, cu tot ia foc”, spun furioşi, membrii familiei, care i-au pregătit lui  Shrott o înmormântare fastuoasă. Bărbatul va fi înmormântat mâine, într-un sicriu de lux, cu aer condiţionat, pe care au dat 12.000 de euro. La funeraliile de mâine, pentru care se vor cheltui zeci de mii de euro, vor lua parte peste 400 de persoane care, vor veni din Germania, Franţa, Italia, dar şi Bulibaşa Dulce din America.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.