Actualitate

S-a deschis sezonul estival la Geoagiu-Bãi

Magdalena Şerban

Vineri, 29 aprilie, s-a dat startul la distracţie, prin deschiderea oficială a noului sezon estival din Staţiunea Geoagiu-Băi.  La festivitate, au participat oficialităţi judeţene şi locale, în frunte cu edilul oraşului Geoagiu, Simion Mariş. 

Peste 2.000 de oameni în ştrand
„Mă bucur că şi acum, Dumnezeu a ţinut cu noi, oferindu-ne o vreme bună, potrivită pentru acest gen de manifestări. Constat că, an de an, este tot mai frumos la Băile Daco-Romane. Mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat la dezvoltarea staţiunii. Îi felicit, încă o dată, pe Doru Depcea şi colaboratorii săi, pentru ceea ce au făcut şi le doresc un sezon plin de satisfacţii”, a subliniat, în alocuţiunea sa, Simion Mariş, primarul oraşului Geoagiu.
Bazinele cu apă termală, bucatele tradiţionale româneşti şi muzica de calitate au dat tonul distracţiei estivale din acest an. Deşi staţiunea se află în plin proces de modernizare, autorităţile au depus toate eforturile posibile, pentru ca activitatea turistică să fie cât mai puţin afectată. Astfel, cei veniţi în Geoagiu-Băi au putut să constate că staţiunea începe să-şi merite pe deplin calificativul de destinaţie turistică de excelenţă. „Am avut rezervări din toată ţara, ca să nu mai vorbim de cei din Alba şi Sibiu, care deja sunt de-ai casei. Vineri seara, au fost peste 1.000 de persoane, iar sâmbătă, peste 2.000, ceea ce ne lasă să afirmăm că a fost un start bun pentru acest sezon“, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Doru Depcea, patronul complexului Băile Daco-Romane Geoagiu-Băi.

Distracţie nocturnă la maximum
Dacă apa termală din bazine a făcut cu ochiul celor veniţi la Geoagiu Băi vineri şi sâmbătă, nici distracţia nocturnă nu s-a lăsat mai prejos. Clubul Tarabostes, din cadrul complexului Băile Daco-Romane, a oferit show-uri din plin, în cele două seri. DJ marca Radio 21 (Paul, Ioana, Bogdan, MC Soci), precum şi invitaţii speciali au încins petrecerea la maximum. Vineri seara, cei prezenţi în club au avut parte de un program de excepţie, susţinut de Raluka şi Dj Laura, Lee More Matteo şi Dj Dox, iar sâmbătă, distracţia a fost la superlativ, cu Dj Dark, DJ Bogdan Popoviciu, dar mai ales DJ Andi& Liviu Hodor. Se pare că acesta a fost doar începutul, întreaga vară urmând să fie „încinsă“, cu multe surprize pentru toţi cei care vor veni la Băile Daco-Romane.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura