Rugby. Știința Petroșani, în finala eșalonului secund!

8 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Rugbyștii de la Știința Petroșani s-au calificat în finala Diviziei Naționale de Seniori, după ce  au câștigat și meciul retur  pe terenul formației Rugby Club Bârlad.

Echipa din Valea Jiului s-a impus în Moldova cu 32-27 (13-5), după ce avea un avantaj de 19 puncte încă din meciul tur. Formația din Petroșani va disputa finala grupei cu CS Năvodari, care a reușit tot o dublă victorie cu CSM Galați. Dobrogenii au câștigat cu 16-12 (10-6).

O altă echipă din vestul țării, CS Universitatea Aurel Vlaicu Arad, a renunțat la participarea în play-out, unde ar fi urmat să joace pe terenul echipei CSM Bucovina Suceava. Aradul a anunţat Federaţia Română de Rugby că nu poate lua parte la acest final de campionat 2019-2020, atât din cauza problemelor de lot, cât şi a unor cazuri de coronavirus, inclusiv al antrenorul Marian Grindei, internat în spital.

Într-un alt meci din play-out, RC Grivița a învins formația  RC Gura Humorului cu 17-13.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal Liga a III-a. Echipele din județ au reușit doar meciuri egale

Finalul de săptămână a programat în campionatul Ligii a III -a  partidele  din cadrul etapei a noua, ultima din turul de...

ÎNTRE CER ȘI PĂMÂNT. Drepturile divine

Valentina Mureșan Avem mare nevoie să știm cine suntem cu adevărat, de ce am venit pe pământ și de ce...

România intră în carantină? Măsuri ferme pentru controlul pandemiei!

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, joi, seara, că este nevoie de măsuri mai ferme pe plan național pentru controlul...

Închide