Judo. Două medalii pentru țara noastră la Campionatul European U21

Alex Creț și Șerban Eduard au adus două medalii pentru România de la Campionatul European rezervat juniorilor U 21, competiție desfășurată la finalul săptămânii în Croația, la Porec.

Orădeanul Alex Creț,a evoluat la  categoria -90 kg, și a reușit să urce pe a doua treaptă a podiumului european după ce a fost învins în finala de francezul Francis Damier. Sportivul român a avut evoluții foarte bune reușind să treacă pe rand de judoka Martin Bezdek (Cehia), Stefanov Stanislav (Bulgaria) și Tymur Valieiev (Ucraina). În semifinale l-a invins pe israelianul Guy Gurevitch.

O medale de bronz, a fost cucerită de Șerban Eduard  categoria -100 kg, care la învins prin Wazari pe multiplul campion mondial de juniori, francezul Kenny Liveze,  la capătul unui meci strâns.

Un rezultat excelent a fost obținut de sportiva legitimată la SCM Deva, Georgiana Miler (foto), la categoria +78 kg, care a ocupat locul cinci la această competiție continentală . Menționăm că judoka din Deva are 17 ani și este înca cadetă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.