Judo. Două medalii pentru țara noastră la Campionatul European U21

8 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Alex Creț și Șerban Eduard au adus două medalii pentru România de la Campionatul European rezervat juniorilor U 21, competiție desfășurată la finalul săptămânii în Croația, la Porec.

Orădeanul Alex Creț,a evoluat la  categoria -90 kg, și a reușit să urce pe a doua treaptă a podiumului european după ce a fost învins în finala de francezul Francis Damier. Sportivul român a avut evoluții foarte bune reușind să treacă pe rand de judoka Martin Bezdek (Cehia), Stefanov Stanislav (Bulgaria) și Tymur Valieiev (Ucraina). În semifinale l-a invins pe israelianul Guy Gurevitch.

O medale de bronz, a fost cucerită de Șerban Eduard  categoria -100 kg, care la învins prin Wazari pe multiplul campion mondial de juniori, francezul Kenny Liveze,  la capătul unui meci strâns.

Un rezultat excelent a fost obținut de sportiva legitimată la SCM Deva, Georgiana Miler (foto), la categoria +78 kg, care a ocupat locul cinci la această competiție continentală . Menționăm că judoka din Deva are 17 ani și este înca cadetă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rugby. Știința Petroșani, în finala eșalonului secund!

Rugbyștii de la Știința Petroșani s-au calificat în finala Diviziei Naționale de Seniori, după ce  au câștigat și meciul retur  pe terenul...

Fotbal Liga a III-a. Echipele din județ au reușit doar meciuri egale

Finalul de săptămână a programat în campionatul Ligii a III -a  partidele  din cadrul etapei a noua, ultima din turul de...

ÎNTRE CER ȘI PĂMÂNT. Drepturile divine

Valentina Mureșan Avem mare nevoie să știm cine suntem cu adevărat, de ce am venit pe pământ și de ce...

Închide