Primarul oraşului Geoagiu, Vasile Cărăguţ: În toată viaţa mea au contat faptele, nu vorbele!

Adriana Năstase

Primarul oraşului Geoagiu, Vasile Cărăguţ, a demonstrate că se poate! Se poate să lu­crezi pentru oameni, să le rezolvi proble­mele, să construieşti, astfel ca lor să le fie mai bine în fiecare zi. După un mandat în fruntea oraşului Geoagiu, Vasile Cărăguţ vine cu propuneri de noi proiecte, îndrăzneţe.

Eficientizarea tuturor domeniilor
„S-au realizat multe din 2016 şi până în prezent, dar problemele nu se termină nicio­dată. Pot şi îmi doresc să realizez în co­n­tinuare, încă 4 ani, cât mai multe pentru oa­meni şi împreună cu oamenii! Este foarte important să ne implicăm în viaţa de zi cu zi şi să conştientizăm că nu trebuie să treacă o zi fără a realiza ceva. Încă din prima zi când am fost ales primar, în 2016, am încercat să fac o schimbare, dar nu de dragul schim­bării, ci de a merge pe un alt drum, cu un nou program, care cuprindea eficientizarea tuturor domeniilor de activitate. Am crezut într-un nou început, o repliere a ceea ce-mi doream să realizez şi o nouă respon­sa­bi­li­zare. Proiectele mele de viitor sunt legate de transformarea continuă a oraşului Geoagiu şi a satelor aparţinătoare.Trebuie să luptăm pentru cetăţenii care ne-au ales, punându-ne amprenta pe dezvoltarea comunităţii! Tre­buie să luptăm nu cu partenerii de cam­panie electorală, ci cu multitudinea de pro­ble­me ale oamenilor din oraşul Geoagiu şi a satelor aparţinătoare, pe care nu e de ajuns să le ştim, ci să le şi simţim aşa cum le simt ei, cei care investesc în speranţe, aşteptări, împliniri.Pentru că în toata viaţa mea au contat FAPTELE nu VORBELE!”, spune Vasile Că­răguţ. Şi, bine spune. Pentru că trans­for­marea oraşului înseamnă mult mai bine pentru oameni.

O echipă de oameni harnici

Vasile Cărăguţ nu este singur, ci are o echipă. “O echipă de oameni harnici, impli­caţi, care sunt garanţia dezvoltarii oraşului Geoagiu! Echipa PSD – Primar Vasile Cărăguţ şi consilierii locali PSD – echipa care a demonstrat că se poate! Din 27 septembrie 2020 continuăm împreună!”, adaugă Vasile Cărăguţ, candidatul PSD pentru un nou man­date de edil şef al oraşului Geoagiu.

Comandat de PSD – Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CMF – 21200019
Executat de MEDIA HUNEDOREANĂ SRL Deva

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.