Dorin Gligor: Nu mai cred în construcţii politice majore!

Adriana Năstase

Candidatul Pro România pentru Consiliul Judeţean, Dorin Gligor (foto), susţine că par­tidul său are candidaţi pentru apropae toate unităţile administrativ teritoriale din judeţ.

„Oamenii trebuie să fie informaţi corect”
Gligor este pe poziţia a doua pentru CJ Hunedoara pe lista Pro România. El este în partidul condus de Victor Ponta de trei ani, atunci când formaţiunea politică nu avea structuri, se afla la începuturi.
„Politicienii, dacă nu-şi respectă cuvântul dat cetăţenilor, atunci sunt vinovaţi. De obi­cei, alegătorii votează în necunoştiinţă de cauză. De aceea, e cazul ca oamenii să fie informaţi corect, să poată şti ce votează”, susţine Dorin Gligor.

Partidele mici, mai elastice
„Nu mai cred în acele construcţii politice majore, care sunt sub presiunea propriilor interese. Şi acum vedem ce bătălie cum­plită se dă pentru resursele judeţului Hune­doara. Asistăm, de asemenea, la o dezinstu­ţio­nalizare a societăţii noastre”, a adăugat Dorin Gligor, candidatul aflat pe locul al doilea pentru Consiliul Judeţean Hunedoara, din partea Pro România.
Mai pot fi alegătorii convinşi să voteze candidaţii aruncaţi pe piaţă? „Partidele mici sunt mult mai elastice în ceea ce priveşte comportamentul faţă de cetăţeni”, a spus Gligor.
„De 30 de ani vorbim de nevoia de descentralizare, dar e, de fapt, o mega­cen­tralizare. Suntem prizonierii Bucureştiului. Nu este deloc bine. Noi, cei din teritoriu, tre­buie să-i determinăm pe cei de la Centru să facă ceea ce trebuie pentru provincie”, spune Dorin Gligor.
„Campania aceasta este o luptă surdă, pentru interese. Hai cu mine, că o să-ţi fie bine. Nu se poate să mergem tot aşa”, a afirmat Gligor.

Comandat de Partidul Pro România - Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CMF – 21200010
Executat de MEDIA HUNEDOREANĂ SRL Deva

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.