Primarul din Toteşti se reinventează de la an la an

17 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Adriana Năstase

Toate cele patru sate ale comunei Toteşti au canalizare. Iar în scurt timp, sătenii din satul Cârneşti vor avea cu toţii apă la robinete. În satele Toteşti, Reea şi Păclişa, apa curge deja la robinetele caselor.
Primarul comunei Toteşti, Tiberiu Pasconi , susţine că în 40 la sută din satul Cârneşti este apă potabilă. „Zilele aces­tea vom emite autorizaţia de construcţie pentru lu­crarea de alimentare cu apă pentru restul satului. Este o inves­tiţie a celor de la Apa Prod. Astfel, vom avea apă şi cana­lizare în întreaga comună”, a declarat Tiberiu Pasconi, primarul comunei Toteşti.
Încă din anul 2014 edilul a pornit investiţia respectivă, iar acum culege roadele ei. Dar, mai câştigaţi sunt sătenii de aici.
Un alt proiect al lui Tiberiu Pasconi este construcţia unei grădiniţe cu program prelungit la Păclişa, prima de acest gen din comună. „Este un proiect în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală. Vom avea două grupe de copii, fiecare cu 25 de micuţi. Grăiniţa va fi finalizată în primăvara anului viitor”, a adăugat Tiberiu Pasconi.

Comandat de PSD – Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CMF – 21200019
Executat de MEDIA HUNEDOREANĂ SRL Deva

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Programul Ligii a III-a de fotbal din seriile cu echipe hunedorene

SERIA a VII-a Etapa I - 12 septembrie CSM Jiul Petroşani – ACS Flacăra Horezu 2-2 CS Măgura Cisnădie –...

Fotbal Liga a III-a. Meciurile celor trei echipe hunedorene

Cea de a doua etapă din cadrul Ligii a III-a la fotbal este programată să se desfăşoare vineri şi sâmbătă,...

Discover Hunedoara – Official County App, asistentul personal pentru călătorii inspirate

Cei care îşi propun să pe­treacă câteva zile libere în ju­­deţul nostru au la dispo­zi­ţie apli­caţia mobilă Discover Hu­nedoara. Gândită...

Închide