Primarul Hada si-a donat salariul pentru sãraci

Sorina Popa

Primarul Hunedoarei, Ovidiu Hada (foto), şi-a donat salariul de pe luna mai, 3.361 de lei,într-un cont, banii urmând să fie folosiţi pentru ajutorarea familiilor nevoiaşe din municipiu. Edilul-şef susţine că de acum încolo, va vira în contul respectiv 10 la sută din salariu, în fiecare lună.

„A luat cuvântul 32 de secunde”
„Familiile care urmează să fie ajutate cu banii strânşi în acest cont vor fi selectate de Serviciul social al primăriei, în funcţie de necesităţi. Vom forma o comisie, care să decidă cum vor fi utilizaţi banii. Le propun şi altor cetăţeni să depună în contul RO48BRDE220SV46653452200, deschis la BRD, ca să-i ajutăm pe cei sărmani”, a declarat Ovidiu Hada.
Pe de altă parte, primarul din Hunedoara a afirmat că „e dreptul meu, de cetăţean, să ştiu cum au votat trei parlamentari din colegiul nostru la moţiunea de cenzură. Deputatul Viorel Arion a spus că votează împotriva moţiunii de cenzură, deci, pentru tăierea salariilor şi pensiilor. Din câte ştiu eu, el a luat cuvântul o singură dată în Parlament, timp de 32 de secunde, la depunerea jurământului. Ce putem să ne aşteptăm de la un asemenea parlamentar? Aşa poate el să ajute pensionarii şi cei care l-au votat. De ce domnul deputat nu i-a consultat pe hunedoreni, înainte de a vota cum i-a spus partidul?”, a adăugat primarul Ovidiu Hada.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Visul frumos s-a… amânat

FC Hunedoara a pierdut, scor 0-2, meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, disputat ieri, la Blaj, cu...

Atelier de bobinaj, în flăcări

Un atelier de bobinaj, din zona centrală a municipiului Petroşani, a fost cuprins de flăcări ieri dimineaţă, în jurul orei

Comasarea şcolilor îngreunează descentralizarea

„Reforma şi descentralizarea în învăţământ merg prost, pentru că nu sunt gândite”. Afirmaţia aparţine preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara (CJH), Mircea...

Închide