Preselecţie pentru Cercul de Dans Modern al Centrului Cultural,,Drăgan Muntean”din Deva

16 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva organizează luni, 5 aprilie 2021, la ora 14:30, în Sala de Balet (etajul II), pre­se­lecţie pentru Cercul de Dans Modern al instituţiei, la care pot participa elevi din clasele I-VI.
În cadrul preselecţiei, comisia va urmări o serie de aptitudini ale can­di­daţilor, printre care: ureche muzicală, ritmicitate şi pre­zenţă scenică.
Înscrierea se face pe baza unei cereri şi a unei declaraţii pe proprie răs­pun­dere privind triajul epidemiologic, care va fi completată de părintele can­di­datului. Actele necesare pentru înscrie­re sunt: copie după certificatul de naş­tere al copilului şi ade­verinţă medicală eliberată de medicul de familie cu menţiunea „Apt pentru efort fizic” (se prezintă în prima lună de curs).
Orele din cadrul Cercului de Dans Modern sunt gratuite şi se desfăşoară pe toată du­rata anului şcolar, de două ori pe săp­tă­mână – în zilele de luni şi miercuri, între orele 14:30-15:30, cu excepţia vacanţelor şcolare. Numărul maxim de copii aflaţi în sala de dans, în timpul orei este de 12.
Activitatea Cercului de Dans Modern se va desfăşura cu respectarea tuturor mă­surilor instituite la nivel naţional pentru pre­venirea şi combaterea răspândirii viru­sului COVID-19.
Informaţii suplimentare se pot obţine la nu­mărul de telefon 0729.535.207, per­soană de contact Viorica Iacob, instructor. (D.G.)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru numeroasele investiţii în curs de realizare în municipiul Hunedoara, cele mai multe cu fonduri...

Bulina neagră

Alexandru-Răzvan Negrea, din judeţul Hunedoara Pentru că a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara la pedeapsa de 5 ani şi 11...

Păduri din Retezat şi zona Văii Jiului, în catalogul pădurilor virgine

O suprafaţă de 787 hectare de pădure cvasi­virgină din judeţul Hunedoara va fi introdusă în Ca­talogul naţional al pădurilor virgine...

Închide