Simpozionul Internaţional SESAM 2021, în ediţie online

Magdalena Şerban

Cea de-a X-a ediţie a Simpozionului In­ternaţional pentru Sănătate şi Securitate în Muncă (SESAM), eveniment de tradiţie orga­nizat de INCD INSEMEX, cu suportul şi coo­perarea Universităţii din Petroşani şi a Inspecţiei Muncii, sub auspiciile Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, se va des­făşura exclusiv online, date fiind incertu­tidinile generate de evoluţia imprevizibilă a pandemiei. Astfel, Institutul din Valea Jiului a dezvoltat o platformă de internet special dedicată.
„Vor fi susţinute lucrări, pe secţiuni diferite. Potrivit istoricului, manifestarea s-a bucurat de participanţi reprezentând universităţi şi institute de cercetare nu doar din România, ci şi din alte state. S-au reunit atât ramura aca­demică, cât şi specialişti din cadrul legislativ, de cercetare şi din sectorul privat. Sunt convins că în ciuda regimului de des­făşuare direcţionat exclusiv în mediul online, interesul va fi la fel de mare ca şi cel în­registrat până acum. Datoria noastră legală şi morală rămâne aceea de a veghea la res­pectarea sănătăţii şi siguranţei fiecăruia, iar când cele mai noi informaţii din domeniu sunt obţinute într-un context performant, prin întărirea, în egală măsură a conexiunilor noastre şi relaţiilor de colaborare pe plan intern şi extern, nu putem decât să apreciem orice oportunitate. Mulţumesc colegilor mei pentru că implicarea lor este mereu una la cote maxime. Le urez succes tuturor celor care vor striga prezent la acest demers şti­inţific“, a afirmat dr. ing. George Artur Găman (foto), directorul general al Insemex Petroşani şi preşedinte al Asociaţiei Salvatorilor Minieri şi de Suprafaţă.
Trebuie precizat că data de desfăşurare a fost stabilită pentru 18 octombrie 2021, în intervalul orar 9-17. Participanţii trebuie să transmită, în vederea înscrierii, lucrările de cercetare ştiinţifică până cel târziu la data de 1 iunie (abstractul) respectiv 15 iulie (do­cu­men­tul integral), urmând să primească accep­tul pe data de 15 iunie, respectiv 6 septembrie. Costul de înscriere este de 60 de euro/lucrare. Link-ul https://sesam2021.insemex.ro/ a­duce detalii şi lămuriri pentru cei interesaţi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare