Pregătiri pentru reluarea campionatului din Liga I de fotbal

27 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunţat marţi, că sunt şanse mari ca sezonul din Liga 1 să fie reluat din 13 iunie, dar primele meciuri se vor juca fără spectatori. Oficialul de la MTS a precizat că va reveni la începutul lunii iunie cu noi detalii despre regulile care vor trebui respectate.

„Va fi un sistem foarte complex de reguli sportive şi medicale pentru această competiţie. Testarea pentru Covid se va face pentru echipe şi pentru toţi cei care participă cu două-trei zile înainte de meci, la fel şi pentru ceilalţi oficiali, pentru arbitri, pentru delegaţi, observatori. Din păcate, în faza incipientă, competiţiile în România vor fi fără public. Dacă lucrurile evoluează în sens pozitiv, probabil că vom ajunge şi în acel moment”, a spus Ionuţ Stroe.
Ministrul Ionuţ Stroe a mai dezvăluit că pe stadioanele Ligii 1 vor fi delimitate trei zone: o zonă de securitate interioară – terenul, tunelul de acces şi vestiarele, unde vor fi maximum 100 de persoane; a doua zonă, în tribune, care va fi organizată pentru transmisiile TV şi presă; o zonă exterioară, pentru personalul de pază.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CS CFR Simeria a reluat antrenamentele la fotbal

După două luni şi jumătate total neobişnuite pentru mişcarea sportivă din România, din cauza restricţiilor impuse de pandemia COVID –...

Rugby. Modificări în jocul… la grămadă

Grupul medical al Federaţiei internaţionale de rugby (World Rugby) a propus interzicerea temporară a grămezilor ordonate, în cadrul unei vaste...

Idioţenie a unui şofer profesionist din Bulgaria

Individul mergea cu spatele pe Autostrada A1, pe sensul de mers Sibiu – Timişoara, iar un alt şofer a intrat...

Închide