CS CFR Simeria a reluat antrenamentele la fotbal

27 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

După două luni şi jumătate total neobişnuite pentru mişcarea sportivă din România, din cauza restricţiilor impuse de pandemia COVID – 19, după o perioadă în care am fost nevoiţi să ne modificăm stilul de viaţă pe care l-am avut şi cu care eram obişnuiţi, sunt semne că viaţa o să revină la tot ceea ce a fost.

Mai repede decât alte cluburi din judeţ, CS CFR Simeria a decis ca din data de 25 mai să reia antrenamentele la secţia de fotbal, antrenamente în aer liber, cu copiii şi juniorii legitimaţi la această secţie. Totul după ce în perioada celor două luni în care au stat acasă, cei de la clubul simerian au încercat să se adapteze condiţiilor, cu antrenamente online, cu intenţia de a nu pierde prea mult din acumulările obţinute în sezon.
Aşa cum am mai precizat în cotidianul nostru, la CS CFR Simeria, în fiecare săptămână, au fost organizate videoconferinţe de pregătire, cu sprijinul constant primit din partea echipei F.R.F., iar sportivii, tehnicienii şi chiar unii părinţi au învăţat lucruri noi despre un stil de viaţă sănătos prin sport, înţelegând mai bine rolul nutriţiei, hidratării, somnului, al psihologului sportiv, al rutinei zilnice potrivite unui copil /junior.
Clubul din Simeria a câştigat în această perioadă mulţi prieteni noi, oameni tineri care lucrează pentru fotbalul românesc, printre care Răzvan Rotaru – antrenorul echipei naţionale U-15, un profesionist excepţional care a răspuns solicitărilor clubului CFR pe tot parcursul perioadei cât jucătorii au stat izolaţi în casă.
Conducerea clubului din Simeria, asigurată de preşedintele Vasile Hriţac şi de vicepreşedintele Adelin Rotariu, a reuşit să organizeze în perioada aceasta şedinţe video cu o seamă de personalităţi din cadrul FR Fotbal: Adrian Mutu – antrenorul echipei naţionale U21, Lucian Sânmărtean – manager sportiv la loturile echipei naţionale de tineret, Horaţiu Baciu – preparator fizic echipa naţională de seniori a României, Vlad Nicoară – preparator fizic echipa naţională de fotbal feminin şi echipa naţională U21, Bogdan Paravan – preparator fizic echipa naţională U17 şi U18, Miodrag Todorov – preparator fizic echipa naţională U15, Cristina Hăzulea – psiholog sportiv, Dr. Adrian Tirla – medic rezident medicină sportivă din cadrul INSM BUCUREŞTI, medic la lotul naţional 2004 al F.R.F, Verdeş-Constantin Creţu – kinetoterapeut la echipa naţională U18.
Cum spuneam, antrenamentele la secţia de fotbal au fost reluate la baza sportivă cu respectarea tuturor regulilor stabilite şi comunicate prin protocolul medical. Totul, după ce a fost operată o dezinfecţie totală la această bază sportivă, pentru a asigura tot confortul celor care vor participa la programul de antrenamente în aer liber cu copiii şi juniorii legitimaţi.
Conducerea clubului analizează posibilitatea reluării antrenamentelor şi la celelalte discipline sportive, situaţie care va fi discutată cu membrii consiliului de administraţie şi cu primarul oraşului Simeria, Emil Ioan Rîşteiu, pentru a se rezolva toate problemele ridicate de cei care vor să practice mişcarea sportivă în locaţiile existente ale clubului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rugby. Modificări în jocul… la grămadă

Grupul medical al Federaţiei internaţionale de rugby (World Rugby) a propus interzicerea temporară a grămezilor ordonate, în cadrul unei vaste...

Idioţenie a unui şofer profesionist din Bulgaria

Individul mergea cu spatele pe Autostrada A1, pe sensul de mers Sibiu – Timişoara, iar un alt şofer a intrat...

Nu a stat în izolare şi a fost ridicat de jandarmi!

Un hunedorean a încurcat-o ieri! Pentru că trebuia să stea la domiciliu, în izolare, din cauza pandemiei de Covid, dar...

Închide