Politica si administratie

PNŢCD susţine alegerile anticipate

Nicolle Ebner

PNŢCD cere regimului PDL-preşedinte, guvern şi majoritate parlamentară-să demisioneze, să plece de la putere, şi să facă loc unui guvern nou, competent, care să servească cetăţenii şi nu clientela politică. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Radu Sârbu (foto), în cadrul unei conferinţe de presă susţinută, în acest week-end, la Deva.

„Guvernul Băsescu-Boc, incompetent şi corupt, trebuie să plece”

Liderul PNŢCD declară că România, deşi are cel mai numeros guvern din lume, este prost administrată. Guvernul Băsescu-Boc are 15 miniştri, 65 de secretari de stat şi 203 şefi de agenţii, cu rang de secretar de stat. “Un număr de 283 de oameni conduc România în beneficiu personal. Ei nu asigură servicii publice, cheltuie mai mult decât colectează de la populaţie şi supravieţuiesc pentru că îndatorează România. După ce au adus ţara în pragul prăbuşirii, guvernanţii iau măsuri disperate, or, PNŢCD consideră că obligaţia prioritară a guvernanţilor este creşterea veniturilor bugetare, nu tăierea arbitrară a cheltuielilor. (…) Un guvern responsabil nu ar fi ajuns în situaţia guvernului Băsescu-Boc; un guvern eficient, înainte de a tăia cheltuielile, ar fi reuşit să sporească veniturile”, a declarat preşedintele PNŢCD, Radu Sârbu, la Deva.

Facturi umflate cu 40 la sută

Chiar dacă este un partid mic, şi care, în ultimii 10 ani, nu a reuşit să acceadă în Parlament, PNŢCD are pregătit un set de soluţii care ar putea genera redresarea economică a României. Măsurile enumerate de Radu Sârbu vizează: încurajarea economiei reale (capitalizarea Eximbank, pentru a facilita exporturile şi mărirea capacităţii de absorbţie a fondurilor de la UE); rentabilizarea celor 45 de companii şi regii de stat, care, deşi în majoritate sunt monopoluri, lucrează în pierdere (-68 mil euro în 2009) dar plăteşte salarii imense, deoarece aici este clientela politică; eliminarea corupţiei din achiziţiile publice, domeniu în care „în anul 2009, din 80.000 de contracte încheiate, în valoare de 12 miliarde euro, numai 12 la sută (numeric, nu valoric!) s-au adjudecat prin e-licitaţie. Se estimează că facturile au fost umflate cu până la 40 la sută, deci rezultă o hemoragie – provocată de corupţie – de aproape cinci miliarde de euro! Şi aici este clientela politică, deci guvernul nu vrea să adopte această măsură, pentru că este corupt”, a mai declarat Radu Sârbu.

5 comentarii la „PNŢCD susţine alegerile anticipate

 • Acum sa se hotarasca si astia ca sa stim si noi : care PNT-CD , care lider ?
  Ca fiecare zice ca el este al mai tare taranist !
  Pana atunci sa taca si sa-si vada de treburile lor interne nu sa sfatuiasca pe altii ce si cum .

 • …sunt curios dacă toți cei 3,5 membri ai PNȚCD din județ mai sunt activi… :))))

 • Nu cred că ar trebui să ne lămurim noi care PNŢCD, dat fiind că noi ştim care este şi care nu este PNŢCD-ul…

 • Ti?a , daca tu chiar stii , nu fi egoist si zi-ne si noua .
  Care din ei a „mardit” stampila ?

 • Pentru Theo urmasul lui Bastus si Neuronului sau pribeag,

  Daca ai fi animat de intentii oneste nu ai mai pune asemenea intrebari !

  Crezi dumneata ca cei care au dus PNTCD-ul la usa Cortului Primului Manelist al Tarii, a lui T. Basescu, pentru a-i sluji acestuia la impunerea puterii sale personale, acesti Samsari Politici, Milut & Pavelescu sint cei care reprezinta sau au vre-un drept Moral sa conduca PNTCD ?!

  Crezi dumneata ca acesti Servitori umili ai lui T. Basescu si al Gastii lui Portocalii care si-au propus sa faca din Romania un Paschalic al FMI sau al oricui o mai vrea sa ia o bucata din Ardeal apartin Crestin Democratiei, sau National Taranismului, sau ca sint recunoscuti de adevaratii Taranisti ca Lideri si conducatori ?!

  Crezi dumneata ca acesti indivizi sint animati de Interesul National, de viitorul Romaniei si al cetatenilor ei ?!
  Crezi dumneata ca aceste Jigodii flamande, dornice sa se infrupte din trupul muribund al Romaniei ca sa adune Bogatii imense furind din Averea Tarii si a Natiunii , aceste Slugi ale Dictatorului Basescu si al Statului sau de tip Fanariot, isi au locul sau merita sa fie in fruntea PNTCD ?!

  Crezi dumneata ca acesti politruci de mana a -6- a care nu inteleg sa respecte Credinta si Jertfa Martirilor PNTCD-ului, sint cei care pot sau sint legitimi pentru a readuce Partidul la pozitia si respectul care i se cuvine aici in Romania dar si in rindul PPE si a Tarilor si Natiunilor care cred in aceste valori ale Crestin Democratiei ?!

  Esti dumneata probabil unul din cei care sint facuti in aceasta lume pentru a fi Sclavul unor asemenea Monstri Schambalagii care se inchina Vrajitorilor, Idolilor Pagani, Culorilor de tot felul, unora care batjocoresc Biblia si Cuvintul Lui Dumnezeu jurind Mincinos cu mina pe Biblie, a celor care incalca toate Legile Lui Dumnezeu !

  Esti probabil nu suficient de evoluat sau initiat pentru a putea pretui, aprecia, intelege ce inseamna Onoarea, Demnitatea, Libertatea, Onestitatea, din cei care nu pretuiesc Adevarul mai mult decit Minciuna !

  Esti probabil unul din cei care nu inteleg importanta Fundamentala a Legilor Lui Dumnezeu si a Creatiei Sale, Universul !

  Esti de buna seama unul din cei care nu intelege ca acest Basescu si Servitorii lui printre care si acesti Milut & Pavelescu sint niste accidente ale Istoriei, niste rebuturi ale speciei Umane care la vremea potrivita vor fi eliminate si vor primi ceeace merita !

  Dumneata nu poti intelege ca singura Cale care poate sa duca la Binele General, inclusiv la binele dumitale, este Dragostea si Respectul pentru Adevar, este Iubirea pentru Aproapele nostru, pentru comunitatea din care faci parte, este respectul pentru ideologia Crestin Democrata si pentru Legile Lui Dumnezeu !
  Unde vezi dumnerata aceasta atitudine la Basescu sau la Servitorii sai Milut sau Pavelescu ?!

  Ar fi bine daca te-ai stradui si preocupa sa intelegi lumea in care traiesti !
  Iti doresc sa evoluezi suficient de mult, in asa fel incit Intelepciunea sa iti permita sa intelegi care sint adevaratele prioritati ale Creatiei Lui Dumnezeu, printre care te numeri si dumneata !
  Iti doresc sa reusesti sa devii un Om asa dupa cum este Modelul trimis noua de Dumnezeu, si sa nu accepti sa devii o Victima sau discipol al acestor Indivizi a caror fapte sint inspirate de Fortele Necurate ale Raului si care nu au nimic comun cu Dumnezeu, al acestor Tradatori de Neam Tara si de Dumnezeu !!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura