Eveniment

A fugit de la locul accidentului

Livia Botici

Vineri seara, un bărbat de 35 de ani, a produs un grav accident de circulaţie la ieşirea din localitatea Călan. Cu toate că a văzut nenorocirea pe care a lăsat-o în urma lui, tânărul nu s-a sinchisit să oprească, ci şi-a continuat drumul, fiind descoperit de poliţişti la câteva ore distanţă.

A virat brusc dreapta

Indolenţa şi inconştienţa tânărului Dorel Lupescu, din Călan, era cât pe ce să coste viaţa a două persoane. Potrivit declaraţieiunei şoferiţe, în timp ce conducea autoturismul pe DN 66, din direcţia Haţeg spre Simeria, la ieşirea din localitatea Călan a fost depăşită de un autoturim marca VW Golf, al cărui conducător auto, din motive necunoscute, în momentul în care a ajuns în dreptul maşinii sale, a virat brusc dreapta, izbind-o cu putere. Atunci, femeia a fost nevoită să părăsească partea carosabilă, motiv pentru care autoturismul său s-a răsturnat pe câmp. În urma accidentului, şi şoferiţa, de 55 de ani, şi pasagerul din dreapta, de 66 de ani, au suferite răni grave, dar care nu le pun viaţa în pericol.

Nici măcar nu a oprit

Despre accident, oamenii legii şi ambulanţa au aflat de la alţi participanţi la trafic, care au sunat imediat la 112 şi au povestit cele petrecute. Dorel Lupescu, cu toate că nu a oprit după nenorocirea produsă şi spera să nu fie prins de poliţişti, a fost identificat la câteva ore după accident. Bărbatul a fost dus la Spitalul „Dr. Alexandru Simionescu”, din Hunedoara, însă a refuzat să i se ia probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. În urma celor petrecute, el riscă să stea după gratii, fiind acuzat de vătămare corporală, fugă de la locul accidentului şi refuzul recoltării probelor biologice.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura