Bestia şi-a primit pedeapsa

2 august 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Livia Botici

Cornel Moldovan (foto), bestia cu chip de om, care la începutul lunii mai şi-a bătut crunt fiica de numai 14 ani, iar apoi a abuzat-o sexual, şi-a primit pedeapsa pentru faptele sale. La sfârşitul săptămânii trecute, magistraţii Tribunalului Hunedoara l-au condamnat pe violator la 15 ani de închisoare.

Decăzut din drepturile părinteşti

Pe lângă faptul că a fost pedepsit cu detenţie timp de 15 ani, bărbatul de 41 de ani, din Vulcan, tată a patru copii minori, nu mai are nici un drept asupra acestora. Totul pentru că, instanţa a hotărât că se impune şi luarea unor măsuri complementare condamnării la închisoare, şi i-a ridicat violatorului toate drepturile părinteşti, dar şi dreptul de a fi tutore sau curator. De asemenea, în urma sentinţei judecătoreşti, Cornel Moldovan trebuie să-i achite fiicei sale suma de 5.000 de lei, cu titlu de daune morale. Condamnatul sau procurorii, au la dispoziţie 10 zile, pentru a ataca hotărârea judecătorilor.

A abandonat-o pe câmp

Potrivit declaraţiilor fetei, de la acea vreme, aceasta se îndrepta spre casă, atunci când s-a întâlnit cu tatăl ei, într-o zonă împădurită din Colonia Sohodol, din Vulcan. În momentul în care şi-a văzut copila, Cornel Moldovan, beat fiind, a tăbărât pe ea cu pumnii şi cu picioarele, oprindu-se din bătaie doar atunci când fata s-a prăbuşit la pământ. Dar, dacă abuzul tatălui asupra fiicei sale minore ar fi fost doar acesta, ar fi fost mult mai bine pentru ea. Din nefericire însă, aşa zis-ul părinte nu s-a mulţumit să-şi vadă propria fiica prăbuşită la pământ, ci a şi abuzat-o sexual, cu bestialitate, profitând de faptul că nu putea să se apere. După ce şi-a potolit poftele carnale, tatăl violator şi-a continuat drumul spre casă, abandonându-şi copila în locul unde s-a petrecut incestul. După câteva ore de stat pe pământ, minora a mers înspre casă, i-a povestit totul mamei sale, şi împreună au mers la poliţie şi au făcut plângere, împotriva bestiei cu chip de om.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
A fugit de la locul accidentului

Vineri seara, un bărbat de 35 de ani, a produs un grav accident de circulaţie la ieşirea din localitatea Călan....

PNŢCD susţine alegerile anticipate

PNŢCD cere regimului PDL-preşedinte, guvern şi majoritate parlamentară-să demisioneze, să plece de la putere, şi să facă loc unui guvern...

Expoziţia armelor medievale din Transilvania

Sâmbătă, la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane (MCDR) din municipiul reşedinţă de judeţ, hunedorenii pasionaţi de istorie au făcut un...

Închide