Eveniment

Bestia şi-a primit pedeapsa

Livia Botici

Cornel Moldovan (foto), bestia cu chip de om, care la începutul lunii mai şi-a bătut crunt fiica de numai 14 ani, iar apoi a abuzat-o sexual, şi-a primit pedeapsa pentru faptele sale. La sfârşitul săptămânii trecute, magistraţii Tribunalului Hunedoara l-au condamnat pe violator la 15 ani de închisoare.

Decăzut din drepturile părinteşti

Pe lângă faptul că a fost pedepsit cu detenţie timp de 15 ani, bărbatul de 41 de ani, din Vulcan, tată a patru copii minori, nu mai are nici un drept asupra acestora. Totul pentru că, instanţa a hotărât că se impune şi luarea unor măsuri complementare condamnării la închisoare, şi i-a ridicat violatorului toate drepturile părinteşti, dar şi dreptul de a fi tutore sau curator. De asemenea, în urma sentinţei judecătoreşti, Cornel Moldovan trebuie să-i achite fiicei sale suma de 5.000 de lei, cu titlu de daune morale. Condamnatul sau procurorii, au la dispoziţie 10 zile, pentru a ataca hotărârea judecătorilor.

A abandonat-o pe câmp

Potrivit declaraţiilor fetei, de la acea vreme, aceasta se îndrepta spre casă, atunci când s-a întâlnit cu tatăl ei, într-o zonă împădurită din Colonia Sohodol, din Vulcan. În momentul în care şi-a văzut copila, Cornel Moldovan, beat fiind, a tăbărât pe ea cu pumnii şi cu picioarele, oprindu-se din bătaie doar atunci când fata s-a prăbuşit la pământ. Dar, dacă abuzul tatălui asupra fiicei sale minore ar fi fost doar acesta, ar fi fost mult mai bine pentru ea. Din nefericire însă, aşa zis-ul părinte nu s-a mulţumit să-şi vadă propria fiica prăbuşită la pământ, ci a şi abuzat-o sexual, cu bestialitate, profitând de faptul că nu putea să se apere. După ce şi-a potolit poftele carnale, tatăl violator şi-a continuat drumul spre casă, abandonându-şi copila în locul unde s-a petrecut incestul. După câteva ore de stat pe pământ, minora a mers înspre casă, i-a povestit totul mamei sale, şi împreună au mers la poliţie şi au făcut plângere, împotriva bestiei cu chip de om.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura