www.mesagerulhunedorean.ro

Peste 90 la sută dintre candidaţi au trecut de proba scrisă!

04 maria_stefanieBunIeri s-a desfăşurat prima probă din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor de directori şi directori adjuncţi ai unităţilor şco-lare preuniversitare. În total, la nivel de judeţ, au fost scoase la concurs 185 de posturi, dintre acestea, 112 sunt de director general şi 73 de director adjunct.
„La proba scrisă a concursului au participat 159 de candidaţi, trei din cei 162 înscrişi fiind absenţi. Dintre cei prezenţi, 145 au fost declaraţi admişi, iar 14 candidaţi nu au trecut examenul scris, fiind respinşi. Avem un candidat care a obţinut punctajul maxim, Sorin Marin Demeter, care concurează pentru funcţia de director al Colegiului Tehnic «Transilvania» Deva. Apreciem că sunt rezultate bune, promovabilitatea fiind de 91,19 la sută, ceea ce demonstrează nivelul ridicat de pregătire al candidaţilor”, a subliniat Maria Ştefănie (foto), inspectorul şcolar general al judeţului Hunedoara.
Întrebată cum se va proceda în cazul unităţilor şcolare din judeţ care nu vor avea director sau director adjunct în urma concursului, inspectorul şcolar general a afirmat că se va proceda conform regulamentului, prin numirea unor noi directori în urma consultării cu consiliile de administraţie ale şcolilor. Concursul continuă cu alte două probe, de evaluare a CV-ului şi interviul, care se vor desfăşura în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.