EvenimentFlash

Pedofilul britanic a ajuns la judecată

03 pedofil dorday

Dana Istudor

 Paul Richard Dorday, profesorul britanic de filosofie, acuzat că a abuzat sexual 20 de minori din Valea Jiului, a dat ochii cu victimele sale ieri, la prima înfăţişare în procesul judecat la Petroşani.

Au vrut să-l linşeze
Şedinţa de judecată s-a desfăşurat cu uşile închise, pentru protecţia minorilor abuzaţi de către Dorday, iar părinţii copiilor au luat calmante, pentru a se putea abţine să nu-l linşeze pe englez. „Am luat Distonocalm, să nu-l omor cu mâinile mele în faţa judecătorului. Copilul meu este afectat şi acum de ceea ce s-a întâmplat. Am depus toate certificatele medicale la dosar şi vreau să se facă dreptate. Băiatul este consiliat psihologic încă şi mai are nevoie de ajutor pentru a-şi reveni. Nu vreau altceva, decât ca acest monstru să înfunde puşcăria”, a spus tatăl unuia dintre minorii abuzaţi. Părinţii copiilor acuzau o stare de nervozitate, după ce au aşteptat pe holurile Judecătoriei Petroşani, mai bine de cinci ore, până când Paul Richard Dorday a fost adus din arestul de la Deva, pentru a răspunde în faţa judecătorilor.
Pedofilul britanic este acuzat că a abuzat sexual, în anul 2008 şi 2009 de circa 20 de băieţi cu vârsta până în 17 ani. Dorday a fost reprezentat la primul termen de judecată, de un apărător din oficiu şi a avut un translator autorizat. Tot ieri, la Judecătoria Petroşani, s-a derulat un termen în dosarul în care este judecat Mihai Silviu, un alt pedofil din Petroşani, prins de către ofiţerii de la Crimă Organizată Hunedoara după ce a abuzat patru băieţi minori.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura