Pedofilul britanic a ajuns la judecată

03 pedofil dorday

Dana Istudor

 Paul Richard Dorday, profesorul britanic de filosofie, acuzat că a abuzat sexual 20 de minori din Valea Jiului, a dat ochii cu victimele sale ieri, la prima înfăţişare în procesul judecat la Petroşani.

Au vrut să-l linşeze
Şedinţa de judecată s-a desfăşurat cu uşile închise, pentru protecţia minorilor abuzaţi de către Dorday, iar părinţii copiilor au luat calmante, pentru a se putea abţine să nu-l linşeze pe englez. „Am luat Distonocalm, să nu-l omor cu mâinile mele în faţa judecătorului. Copilul meu este afectat şi acum de ceea ce s-a întâmplat. Am depus toate certificatele medicale la dosar şi vreau să se facă dreptate. Băiatul este consiliat psihologic încă şi mai are nevoie de ajutor pentru a-şi reveni. Nu vreau altceva, decât ca acest monstru să înfunde puşcăria”, a spus tatăl unuia dintre minorii abuzaţi. Părinţii copiilor acuzau o stare de nervozitate, după ce au aşteptat pe holurile Judecătoriei Petroşani, mai bine de cinci ore, până când Paul Richard Dorday a fost adus din arestul de la Deva, pentru a răspunde în faţa judecătorilor.
Pedofilul britanic este acuzat că a abuzat sexual, în anul 2008 şi 2009 de circa 20 de băieţi cu vârsta până în 17 ani. Dorday a fost reprezentat la primul termen de judecată, de un apărător din oficiu şi a avut un translator autorizat. Tot ieri, la Judecătoria Petroşani, s-a derulat un termen în dosarul în care este judecat Mihai Silviu, un alt pedofil din Petroşani, prins de către ofiţerii de la Crimă Organizată Hunedoara după ce a abuzat patru băieţi minori.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Unde nu-i inspiraţie, vai de clasament

Minerul Lupeni a încheiat turul pe loc retrogradabil (locul 16 din 17), iar preşedintele clubului Mihai Basarab, a declarat, că...

Maşină de deszăpezire, implicată într-un accident

O persoană a decedat şi alte două au fost grav rănite, în urma unui accident de la intrarea în localitatea

Plătim taxă de înmatriculare şi pentru maşinile cu Euro 4

De la 1 ianuarie 2010, hunedorenii care îşi cumpără maşini noi cu Euro 4, cu o capacitate cilindrică de până...

Închide