Politica si administratie

Nicolae Timis, reales liderul PNL Hateg

Nicolle Ebner

Conferinţă de alegeri la PNL Haţeg, fără emoţii şi fără surprize. Liberalii din Haţeg i-au încredinţat lui Nicolae Timiş (foto) un nou mandat de preşedinte al organizaţiei orăşeneşti, Timiş fiind, de altfel, şi singurul candidat pentru această funcţie.

Concurenţă mare pentru funcţiile în Birou
Aşa cum prevăzuse Nicolae Timiş, încă de săptămâna trecută, conferinţa de alegeri programată pentru data de 30 aprilie a fost statutară, şi nu a mai fost necesară reprogramarea ei, pentru data de 1 mai, deoarece la alegeri au participat peste 80 la sută din membrii organizaţiei PNL Haţeg. Cea mai mare concurenţă s-a înregistrat în lupta pentru ocuparea unui poziţii  în Biroul orăşenesc PNL Haţeg, unde, pentru 14 locuri, s-au înregistrat 24 de candidaturi. Data şedinţei de alegeri a noii echipe care va conduce PNL Haţeg a fost validată de către Biroul Judeţean PNL Hunedoara încă din luna ianuarie 2010, data anunţată din timp tocmai pentru stimularea competiţiei în interiorul organizaţiei PNL Haţeg.
Nicolae Timiş, primarul oraşului Haţeg, este membru al PNL din 2005, preşedinte al liberalilor din Haţeg din 2006, iar din februarie 2010, vicepreşedinte al filialei judeţene PNL Hunedoara. La conferinţa din 30 aprilie, Timiş a început al doilea mandat de preşedinte al organizaţiei orăşeneşti Haţeg, considerată una dintre cele mai importante şi disciplinate organizaţii liberale din judeţul Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura