Politica si administratie

Ovidiu Hada, presedintele alesilor locali PNL din judet

Nicolle Ebner

Primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada (foto), a fost desemnat preşedintele Ligii aleşilor locali PNL din judeţul Hunedoara, funcţie deţinută până acum de Mircea Ioan Moloţ. Alegerile s-au desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, iar Hada, fiind singurul candidat înscris pentru ocuparea acestei funcţii, a fost votat în unanimitate.

Are în sarcină pregătirea alegerilor din 2012
Primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada, a fost desemnat liderul tuturor aleşilor locali PNL din judeţul Hunedoara, respectiv al celor 321 de primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni câţi numără PNL, în acest moment, în judeţ.  Hada a fost ales în unanimitate şi nu a înregistrat nici un vot împotrivă. Noul preşedinte al Ligii Aleşilor Locali PNL din judeţul Hunedoara va fi ajutat de un birou format din 17 vicepreşedinţi şi membri, în care au fost aleşi toţi primarii şi viceprimarii care nu sunt în Biroul Judeţean PNL Hunedoara.
Prin noua funcţie, Ovidiu Hada a devenit, conform statutului, membru cu drepturi depline în Biroul Judeţean al PNL Hunedoara, funcţie la care renunţase la Conferinţa judeţeană din 6 februarie 2010 (când a fost aleasă noua structură de conducere a PNL la nivel judeţean), declarând la acea vreme, că optează pentru o funcţie de conducere în altă structură. Lucru care s-a şi întâmplat joi, 29 aprilie, cu ocazia alegerilor la nivelul Ligii judeţene.
„Pentru mine, alegerea în această funcţie înseamnă o provocare, dar şi mult mai mare implicare în activitatea de partid. Împreună cu cei patru vicepreşedinţi şi 13 membri ai biroului, vom începe munca la strategiile pentru alegerile din 2012 şi sper ca şi de acum încolo, colaborarea cu aleşii locali din judeţ, dar şi cu parlamentarii PNL de Hunedoara să fie la fel de strânsă”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Ovidiu Hada, noul preşedinte al Ligii Aleşilor Locali PNL Hunedoara.

3 comentarii la „Ovidiu Hada, presedintele alesilor locali PNL din judet

 • „buna” alegere. Probabil ca nu se stie ca in urbea ce o pastoreste nu a facut nimic. E plina de gropi Hunedoara domnilor daca nu stiti.

 • Incompetenta trebueste promovata in PNL doar seful pe linie politica este si el un agramat,incompetent si in acelas timp Primar al Cetatii Deva.
  Cum credeti ca poate sa faca pentru concetateni lui un lucru de calitate un Primar submediocru venit de pe taramul fagaduintei sa se capatueasca in Hunedoara.
  Administratia Hunedoreana nu este una a legii ci una a fratiei Cultului indrumat de Pastorul Hada care arunca cate-o masa saracilor
  din ce in ce mai multi ai Hunedoarei.
  PNL un partid ajuns pe mana unor parveniti neocomunisti in care oameni capabili nu au loc

 • Cu ce-om fi gresit noi hunedorenii de ne-am procopsit cu papagalul asta de Hada?In loc sa mearga inainte,Hunedoara parca merge inapoi.Ce noroc pe noi ca un mandat de primar are doar 4 ani….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura