Moloţ este contraindicat pentru Adrian David şi Vetuţa Stănescu

05 david adrian vetuta stanescuOana Mihnea

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David (foto stânga), vicepreşedintele Vetuţa Stănescu (foto dreapta) şi opt consilieri judeţeni au fost chemaţi în faţa procurorilor de la Direcţia Naţională Anticorupţie Alba Iulia pentru audieri. Aceştia au calitatea de martori în dosarul de corupţie al fostului preşedinte al CJ, Mircea Moloţ.

Interzis dialogul cu Moloţ
Adrian David şi Vetuţa Stănescu au fost audiaţi, ieri, la sediul DNA Alba Iulia, în legătură cu activitatea CJ Hunedoara şi acuzaţiile din dosarul lui Moloţ. Deşi au calitate de martori, organele de anchetă le-au pus în vedere că nu trebuie să dea nici un fel de declaraţie despre ce s-a petrecut în sala de audieri.
„Am răspuns tuturor întrebărilor formulate în legătură cu ancheta în acest dosar. M-am pus fără nici o problemă la dispoziţia procurorilor şi nu mi-am făcut decât datoria, mi se pare absolut normal. Nu pot să dau mai multe detalii despre întrebările care mi-au fost puse şi răspunsurile pe care le-am dat, pentru că ancheta este în desfăşurare“, a declarat Adrian David, preşedintele CJ.
Vicepreşedintele Vetuţa Stănescu a stat la DNA aproximativ o oră, timp în care procurorii au audiat-o tot în legătură cu acuzaţiile din dosarul lui Moloţ&Co. „Am fost chemată la DNA în calitate de martor. Am răspuns întrebărilor adresate, mi-am făcut datoria de consilier, dar şi de cetăţean“, a precizat Vetuţa Stănescu. Având în vedere faptul că Mircea Moloţ, dar şi ceilalţi patru inculpaţi din dosarul de corupţie nu au voie să vorbească cu martorii, iar şefii CJ Hunedoara au acum calitatea de martori, înseamnă că fostul preşedinte nu poate comunica cu Adrian David şi Vetuţa Stănescu.

Audiaţi în ordine alfabetică
În privinţa celor opt consilieri judeţeni, aceştia au fost chemaţi la audieri în ordine alfabetică, primii opt de pe listă, primii la DNA. Este vorba despre Valeriu Băbău (independent), Vasile Bârea (PNL), Valeriu Bejinariu (PNL), Ovidiu Botici (PNL), Agripina Cazan (PNL), Vasile Cărăguţ (PSD), Marin Coltescu (PSD) şi Costică Cristescu (PNL). Asta înseamnă că în viitorul apropiat, va veni şi rândul celorlalţi, în ordinea numelui din buletin, să ajungă în faţa procurorilor.

5 comentarii la „Moloţ este contraindicat pentru Adrian David şi Vetuţa Stănescu

 • 29 octombrie 2015 la 9:34
  Permalink

  Acest Molot este diavol, Doamne iarta-ma. De aceea rezista atat cu toate ca nu mai are nici o sansa de scapare. Dar, mizerabil fiind, recurge la tot felul de nemernicii. Obiectele acelea dacice gasite de jandarmi au fost „plantate” acolo de oamenii lui, care le-au luat de la interlopi. Purcel se amesteca in lupta pentru Consiliul Judetean vrand sa se razbune pe cei care, considera el, l-au tradat. Vrea ca liberalii sa piarda presedentia acestei institutii. Daca nu mai este el din partea lor sa nu fie nici altcineva.
  Atentie procurori ! Ar trebui mai bine cercetate coordonatele acelui eveniment din Muntii Orastiei.

 • 29 octombrie 2015 la 10:54
  Permalink

  Cine a beneficiat en gross dar si en detaille de aurul descoperit acolo nu e de pe-aici, e cel care le-a si adus „cautatorilor” scule de la unchiul Sam si acum au inceput usurel sa i se numere din nou ouale.

 • 29 octombrie 2015 la 11:04
  Permalink

  Magariile pe care lw face Molot au un semn de intrebare. Pe Molot il invata comisarul Goga-finul lui si comisarul Dumitru. Acesta ii e dator lui Molot pt ca l-a pus sef. Cei doi il invata cum sa fenteze legea.

 • 29 octombrie 2015 la 13:25
  Permalink

  Stanescu Vetuta in calitate de martor? Nu, trebuie cercetata penal pt toate neregulile facute la Spitalul jud Deva impreuna cu marele si favoritul lui Molot.Silviu Didilescu si actualul manager Calin Lazea.Presa a relatat in detaliu aspectele penale.ale acesteia dar nimic nu se intampla.Speram ca dreptate se va face pt toate aceste personaje UNSE de marele Molot,ca prin ei sa si intinda tentacolele prin firme si oameni de casa.Didilescu de ce s a ascuns intr un subsol al unui bloc din Bucuresti unde din marele manager ce sfida si injura pe toti angajatii spitalului acum a ajuns sa practice ce stia el cel mai bine,sa maseze trupuri,un lucru care il onoreaza in timp ce colaboratoarea sa de nereguli Vetuta Stanesesu ajunge mare vicepresedinte la consiliul judetean.

 • 29 octombrie 2015 la 18:23
  Permalink

  @ion 29 octombrie 2015 la 13:25
  Bre ioane, da pe vremea lui Didilescu parca s-au facut cele mai multe investitii la spitalul judetean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.