Vor fi reabilitate încă şase terenuri de sport din şcoli

05 teren sport 7Natalia Bumbac

Consiliul local Deva a aprobat în şedinţa din 27 octombrie, studiile de fezabilitate pentru şase terenuri de sport care vor fi amenajate în unităţile şcolare din municipiu şi din satele aparţinătoare. Potrivit primarului Devei, Petru Mărginean, reabilitarea amplasamentelor cu destinaţie sportivă de la şcolile devene este un obiectiv al mandatului său, până acum, o parte dintre acestea fiind deja modernizate.

Promisiune din campanie
„Aşa cum am spus la începutul campaniei electorale şi când am venit la primărie, vreau ca toate terenurile de sport, absolut toate terenurile de sport din cadrul şcolilor, liceelor, colegiilor din municipiu să fie modernizate. Spre exemplu, la Colegiul Pedagogic «Regina Maria» a fost modernizat terenul de fotbal şi de handbal. Dar acolo mai este un teren de volei, unul de baschet şi este nevoie ca întreg ansamblul să fie modernizat”, a explicat primarul municipiului Deva.
Terenurile de sport care vor intra în reabilitare în perioada următoare sunt cele de la Şcoala Generală Cristur, Colegiul Naţional Sportiv „Cetate”, Colegiul Tehnic „Transilvania”, Şcoala Generală „Andrei Şaguna”, Colegiul Naţional „Decebal” şi Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria”. Până acum, mai exact în ultimii trei ani, municipalitatea a reabilitat 13 terenuri de sport la mai multe instituţii de învăţământ din Deva. Printre acestea se numără două terenuri la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă”, un teren la Colegiul Naţional Sportiv „Cetate”, două la Şcoala Europeană „Andrei Şaguna”, două la Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria”, două la Colegiul Tehnic „Transilvania” etc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.