“Memorialul Mircea Sârbu” la fotbal pentru copii, ediţia a II- a

Nicolae Gavrea

Cea de a doua ediţie a „Memorialului Mircea Sârbu“ la fotbal pentru echipe de copii, competiţie organizată de către AJF Hunedoara în parteneriat cu DJTS Hunedoara şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, a reunit la Deva formaţiile reprezentând şcolile gimnaziale din Veţel, Şoimuş şi de la LPS Cetate, Liceul de Artă „Sigismund Toduţă“, Liceul Pedagogic şi Liceul Tehnologic de Transport din Deva, formaţii conduse de cadre didactice care au respectat astfel memoria celui care a fost mulţi ani, cu rezultate deosebite, conducătorul mişcării fotbalistice din judeţul nostru.

De altfel, turneul memorial se datorează şi tânărului profesor Marius Sîrbu, mezinul regretatului preşedinte al AJF Hunedoara, acum cadru didactic la LPS Cetate Deva şi respectat membru în biroul executiv al AJF Hunedoara. El a declarat: „Vreau pe această cale să le mulţumesc colegilor mei profesori, prietenilor mei, unii dintre ei fiind şi foşti elevi de-ai tatălui meu, pentru faptul că au fost prezenţi aici, la această ediţie a memorialului. Felicit echipele şi pe toţii copiii şi mă bucur că am reuşit printr-o organizere excelentă să punctăm încă o dată ceea ce tatăl meu a făcut toată viaţa, promovarea fotbalului şi a valorilor din fotbal. Pentru mine este de acum o răspundere majoră să îi păstrez memoria prin aceste acţiuni fotbalistice în judeţ“.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gala Fight Zone, din nou, la Deva

O nouă ediţie, cea de a cincea, a întrecerilor de lupte din cadrul Galei Fight Zone la poalele Cetăţii, este...

Accident rutier grav, cu doi morți, între Hațeg și Călan

Astăzi, miercuri, în jurul orei 16.30, un conducător auto în vârstă de 68 de ani, din județul Alba, în timp

Bulina neagră, 13.06.2019

Dorin Gheorghe Beluş, bărbat din satul Tisa Pentru că se consideră nevinovat, făcând apel la condamnarea dată de Judecătoria Deva,

Închide