Gala Fight Zone, din nou, la Deva

13 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Sport

Nicolae Gavrea

O nouă ediţie, cea de a cincea, a întrecerilor de lupte din cadrul Galei Fight Zone la poalele Cetăţii, este programată la Deva, duminică 16 iunie, începând cu orele 20.00, la Sala Sporturilor. Actuala ediţie se va desfăşura sub sloganul „Luptă în ring, nu pe stradă“ şi se bucură de un mare interes din partea iubitorilor acestui gen de întreceri.

Circa 30 de sportivi din ţară şi din străinătate, printre care şi renumitul campion francez Freddy Embala Kemayo, vor fi prezenţi la această gală organizată, ca de fiecare dată, de către ACS Pera Box Deva.
În programul foarte atractiv al galei sunt incluse meciuri de kickbox, dar şi de box. Astfel, la kickbox, Mario Ayan Iancu va lupta cu Ionuţ Grigorescu (Pera Box Deva) în deschiderea galei. Apoi este programat meciul dintre sportivele Claudia Cioacă şi Diana Bucur (Pera Box Deva). Urmează semifinalele piramidei pentru centura Fight Zone, în care Marius Hodoiu se va înfrunta cu Daniel Barbu Ionescu şi Vlăduţ Oprică cu Robert Bogea. Câştigătorul acestei piramide va beneficia de o centură şi o bursă. În continuare va avea loc meciul dintre Ciprian Mureşan (Haţeg) şi campionul din Azerbaidjan, Iska Ismailov, care activează acum la clubul Absoluto Ploieşti.
Cea mai aşteptată confruntare de kickbox din această gală este cea din Main Eventul 1, dintre luptătorul sportiv din Franţa Freddy Embala Kemayo şi hunedoreanul Ghiţă Francezu, care se vor lupta pentru centură.
În ce priveşte meciurile de box, în cadrul acestei gale se vor întâlni Alin Ivan-Englezu (Pera Box Deva) cu Ovidiu Florin (Crişcior), într-un meci pentru centură, urmat de întâlnirea dintre Cristian Doghi şi Florin Cristian Văduva (ACS Pera Box). Cea mai aşteptată confruntare la box este cea din Main Evetul 2, dintre Alexandru Radnev şi Eugen Mailat (ACS Pera Box), un meci revanşă cu mari ambiţii din partea fiecăruia dintre cei doi combatanţi.
Organizatorii ne-au comunicat că în program sunt 14 meciuri, şase dintre ele fiind pentru centuri.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident rutier grav, cu doi morți, între Hațeg și Călan

Astăzi, miercuri, în jurul orei 16.30, un conducător auto în vârstă de 68 de ani, din județul Alba, în timp...

Bulina neagră, 13.06.2019

Dorin Gheorghe Beluş, bărbat din satul Tisa Pentru că se consideră nevinovat, făcând apel la condamnarea dată de Judecătoria Deva,...

Bulina albă, 13.06.2019

Alin Vasilescu, manager al Spitalului de Urgenţă Petroşani Pentru că s-a aplecat şi spre confortul pacienţilor care se internează la...

Închide