Număr record de participanţi la crosul olimpic pentru elevi

13 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Dedicată aniversării celor 125 de ani de olimpism modern, acţiunea organizată la Ilia de către Asociaţia judeţeană de atletism Hunedoara, cu sprijinul filialei judeţene a Academiei Olimpice, a reunit un număr record de participanţi prezenţi la o astfel de competiţie.

Vremea deosebit de frumoasă şi organizarea excelentă au fost apreciate de către toţi participanţii şi cadrele didactice care au însoţit copiii la concurs. Remarcăm că toţi cei care au luat startul la această ediţie a Crosului Olimpic au primit din partea organizatorilor câte un tricou şi o medalie jubiliară, iar cei care s-au clasat pe primele locuri, premii oferite de către antrenorul emerit Ştefan Beregszazsy, multipla campioană naţională Maria Claudia Florea şi de la prof. Emerson Toma, preşedintele AJ Atletism Hunedoara.
S-au numărat printre cei de pe podiumul de premiere: la clasele I-IV fete- Alexandra Gheorgescu (Simeria), Elisa Luncan (Dobra) şi Alisa Lucaci (Ilia), iar la băieţi Emanuel Petras (Dobra), Răzvan Toth (Hunedoara) şi David Mucea (Dobra); la clasele V-VIII fete – Antonia Pavăl (Ghelari), Elena Petrişor (Pui) şi Iulia Apostol (Ghelari), iar la băieţi, Dan Boldor (Ghelari), Alexandru Hasci (Vaţa de Jos) şi Adrian Aporotosoaiei (Brad).
Dintre liceenii participanţi la întreceri s-au evidenţiat Ani Măerean (Pojoga) şi Andrei Salomia (Hunedoara), Ionuţ Cătuţă (Gurasada) şi Laurenţiu Iordan (Ilia).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
“Memorialul Mircea Sârbu” la fotbal pentru copii, ediţia a II- a

Cea de a doua ediţie a „Memorialului Mircea Sârbu“ la fotbal pentru echipe de copii, competiţie organizată de către AJF...

Gala Fight Zone, din nou, la Deva

O nouă ediţie, cea de a cincea, a întrecerilor de lupte din cadrul Galei Fight Zone la poalele Cetăţii, este...

Accident rutier grav, cu doi morți, între Hațeg și Călan

Astăzi, miercuri, în jurul orei 16.30, un conducător auto în vârstă de 68 de ani, din județul Alba, în timp...

Închide