Medalii pentru sportivii de la Clubul Nautic Hunedoara

Recent am menţionat despre performanţele obţinute de către sportivii legitimaţi la secţia de kaiac-canoe de la LPS Cetate Deva, cei care s-au numărat printre medaliaţii pri­mului concurs oficial al acestui an, Campionatul Naţional pen­tru juniori II şi cadeţi.


La aceste întreceri au urcat pe podiumul de premiere şi spor­tivii de la Clubul nautic din Hunedoara, sportivi antrenaţi de către Ioan Drăgoi. Juniorul Adrian Hurth a câştigat me­dalia de aur în finala de la canoe simplu Juniori II 500 m, iar colegul său de club, Adrian Stepan, s-a clasat pe locul trei şi a câştigat medalia de bronz la Canoe simplu juniori II 1.000 m. Cei doi au concurat şi în echipaj la Canoe dublu juniori II pe 500 m, probă pe care au câştigat-o, cucerind o altă medalie de aur pentru clubul hunedorean.
Tehnicianul hunedorean Ioan Drăgoi i-a menţinut pe sportivi săi la Bascov şi pentru întrecerile Campionatului Naţional de viteză pentru juniori I, de unde hunedorenii se întorc acasă cu alte medalii. Astfel, Adrian Stepan a cucerit o medalie de bronz în finala probei de Canoe simplu 200 m, în care Andrei Bucătaru s-a clasat pe locul şapte (ca şi la finala de la 1,000 m), iar echipajul Victor Stepan-Andrei Bucătaru s-a clasat pe locul al doilea, cucerind o medalie de argint şi la proba de canoe dublu juniori I pe distanţa de 500 m.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.