Sport

Fotbal pe plajă. West Deva, în Portugalia la Euro Beach Soccer CUP

Echipa de fotbal pe plajă West Deva, în fapt campioana naţională la acest sport, a efectuat deplasarea la Nazare în Portugalia, pentru a participa la ediţia din acest an a tradiţ­io­nalei competiţii internaţionale Euro Beach Soocer Cup la fotbal pe plajă, competiţie organizată anual de către Beach Soccer Worldwide.
Echipa deveană condusă de fostul arbitru internaţional de futsal, Eduard Kovacs, care este team manager, a căzut la tragerea la sorţi într-o grupă (E) dificilă în care vor evolua for­maţiile şi CD Futbol Playa Marbella (Spania), FC Stock­holm (campioana Suediei) şi o echipă din oraşul care găz­du­ieşte competiţia OS Nazarenos (Portugalia).

West Deva, care a ocupat la ultima participare în cadrul acestei tradiţionale competiţii, în anul 2018, locul 11, are un lot valoros şi speră în reeditarea succesului de acum doi ani. Vor evolua la echipa deveană: Ionuţ Florea (căpitanul echi­pei), Enis Bolat, Daniel Zaharia, Iulian Răvoiu, Ionel Pulhac-Pos­teucă, Andraş Kelemen, Petru Voicu, Adrian Ciobanu, Andrei Neag şi jucătorii spanioli Salvatore Sanfilipo, Robles Garrido şi Fernandez Haro, cu care clubul devean are con­tracte semnate pentru participarea la aceste întreceri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura