Când începe campionatul de fotbal din Liga a IV-a

7 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Reprezentanţii Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Hu­nedoara au comunicat că toate echipele care au activat în ve­chiul sezon la nivelul competiţiei din Liga a IV-a au confirmat că doresc să fie prezente şi în noul sezon în campionat. Joi, 10 sep­tembrie, la sediul AJF se va efectua tragerea la sorţi pentru stabilirea programului etapelor din competiţie, care va debuta cel mai probabil la începutul lunii octombrie.

Până atunci, formaţiile din judeţ au demarat pregătirile, în con­diţiile cunoscute cauzate de pandemia de coronavirus, cu res­pectarea protocolului de siguranţă pentru sportivi şi an­trenori.
CSM Dacia 2010 Orăştie se pregăteşte să reia antre­na­men­tele în vederea noului sezon competiţional cu noul staff format din Marius Ştefan-preşedinte secţie fotbal, Ioan Marcu, an­tre­nor principal şi Ioan Budin, antrenor secund. Antrenamentele se vor desfăşura la baza proprie, în grupuri de câte 10 sportivi/ jucători.
La Inter Petrila a avut loc prima şedinţă tehnică a echi­pei, premergătoare startului cam­pionatului. Primarul Vasile Jurca a asigurat formaţia de tot sprijinul din partea admi­nis­traţiei de la Petrila, pentru efectuarea testelor obligatorii de Covid-19. De la echipa din Petrila au fost transferaţi mai mulţi jucători către formaţia CSM Jiul Petroşani, care va evolua în Liga a III-a, dar an­trenorul echipei, Adi Câmpean, a dat asigurări că gruparea îşi va păstra potenţialul pentru noul sezon. Preşedintele Inter Pe­trila, Eugen Duma, a declarat că ”acum sunt momente destul de complicate pentru fotbal, însă acest fenomen, iubit în ace­eaşi măsură de sportivii şi suporterii de la Petrila, va continua”.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal pe plajă. West Deva, în Portugalia la Euro Beach Soccer CUP

Echipa de fotbal pe plajă West Deva, în fapt campioana naţională la acest sport, a efectuat deplasarea la Nazare în...

Medalii pentru sportivii de la Clubul Nautic Hunedoara

Recent am menţionat despre performanţele obţinute de către sportivii legitimaţi la secţia de kaiac-canoe de la LPS Cetate Deva, cei...

REPERE MEDICALE: Intoleranţa la gluten

Dr. Biochimist Manuela Ştef Glutenul este o proteină care se întâl­neşte în grâu, orz şi secară, fiind substanţa care permite...

Închide