<

Marcel Lepa, ucigașul polițistului aflat în misiune, s-a sinucis în celula sa din penitenciar

10 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Eveniment, Flash

Marcel Lepa (foto), ucigaşul poliţistului aflat în misiune, Cristian Amariei, a fost găsit spânzurat, azi dimineaţa, în celula sa din Penitenciarul Timişoara.
Acesta a ajuns în penitenciar săptămâna trecută, după ce a fost prins de poliţişti, el având de ispăşit o condamnare pentru tentativă la tâlhărie. Între timp, i s-a mai deschis un dosar penal pentru omor calificat asupra poliţistului pe care l-a împuşcat, în timp ce Cristian Amariei îl urmărea.
Personalul medical al Penitenciarului Timişoara a intervenit azi, luni, în jurul orei 6,30, pentru acordarea primului ajutor în cazul deţinutului Marcel Lepa, care a s-a spânzurat cu un cearșeaf în grupul sanitar al celulei, unde se afla singur, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei într-un comunicat de presă.  Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgenţă 112. Echipajul SMURD a constatat decesul la ora 7,15, după efectuarea manevrelor de resuscitare.

Marcel Lepa urma să fie prezentat Curţii de Apel Timişoara, unde magistraţii aveau de judecat contestaţia depusă la decizia Tribunalului Timiş de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În conformitate cu procedurile legale, administraţia locului de deţinere a anunţat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanşat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului, menţionează sursa citată. (Mircea Crivăț)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Urmează Zilele Comunei Hărău

În data de 30 iunie, Primăria Hărău va organiza Zilele Comunei, evenimentul reunind premieri şi un spectacol folcloric. Întreaga manifestare...

Apa Prod va începe lucrările la reţelele de apă şi canalizare pe culoarul Mureş-Mesteacăn-Brad şi la Peştişu Mare

Vineri, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii Apa Prod Deva au anunţat zonele în care vor începe lucrările la reţelele de...

Finala Festivalului „Deva Music Star”

Aproape 60 de concurenţi din 20 de oraşe ale ţării au ajuns în etapa finală a ediţiei de anul acesta...

Închide