<

Urmează Zilele Comunei Hărău

9 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Magdalena Şerban

În data de 30 iunie, Primăria Hărău va organiza Zilele Comunei, evenimentul reunind premieri şi un spectacol folcloric. Întreaga manifestare va avea loc pe platoul din faţa primăriei.
„Îi vom premia pe campionii la învăţătură şi cuplurile care împlinesc sau au împlinit cinci decenii de mariaj. Le vom oferi câte un plic cu o anumită sumă de bani, iar elevii merituoşi vor primi şi o excursie-cadou, care se va concretiza până la începerea noului an şcolar. La fel s-a întâmplat şi anul trecut, copiii beneficiind de o deplasare gratuită. Avem o hotărâre de consiliu local şi în baza ei îi putem recompensa pe cei care au media generală peste nouă. Am cuprins totul în bugetul local. Noi ne-am dorit să-i trimitem să cunoască alte meleaguri, adică în străinătate, dar din păcate ne-am confruntat cu refuz din partea unora dintre părinţi, care îşi fac griji în ce priveşte siguranţa şi bunele condiţii. Aşa că mizăm tot pe România ca destinaţie de vacanţă. Este adevărat că ar fi fost mai multă bătaie de cap (poate era nevoie de paşaport, de asigurare medicală etc), dar pentru unii reprezenta chiar o ocazie de a vedea altceva. Nu cred că factorul financiar (banii de buzunar) constituie impedimentul în cauză, ci grija majoră, unii părinţi fiind foarte grijulii”, a arătat Lucian Michael Albu Weber (foto), primarul din Hărău.
Legat de programul artistic al zilei, el va fi asigurat de nume sonore ale cântecului popular românesc, aşa cum sunt interpreţii Petrică Moise, Ciprian Pop, Robert Târnăveanu, Cristian Pomohaci, Denisa Mureşan, Alisa Toma, Viorica Brânduşan şi Mariana Suciu. Seara se va termina cu focuri de artificii. „Îi aşteptăm cu mare drag pe toţi localnicii, pe fii ai satului, rude, prieteni, oricine se simte legat sufleteşte de comunitatea noastră. După cum am mai spus-o, cred că bucuriile şi zilele de sărbătoare ar trebui să ne aducă mai aproape“, a fost invitaţia lansată de primar.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Apa Prod va începe lucrările la reţelele de apă şi canalizare pe culoarul Mureş-Mesteacăn-Brad şi la Peştişu Mare

Vineri, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii Apa Prod Deva au anunţat zonele în care vor începe lucrările la reţelele de...

Finala Festivalului „Deva Music Star”

Aproape 60 de concurenţi din 20 de oraşe ale ţării au ajuns în etapa finală a ediţiei de anul acesta...

Daniel Marian îşi lansează cinci volume de versuri

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, organizează în ziua de 14 iunie 2019, ora 18,00, la...

Închide