Magistraţii hunedoreni au suspendat protestul

Maximilian Gânju

Judecătorii hunedoreni au oprit protestul şi au decis să-şi reia activitatea după programul normal pentru a nu-i afecta pe oamenii care-şi caută dreptatea în sălile de judecată.

Decizia luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Hunedoara a intrat în vigoare de vineri, săptămâna trecută, şi este valabilă până la pronunţarea Curţii Constituţionale asupra sesizării Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru controlul constituţionalităţii, înainte de promulgare, a Legii privind abrogarea unor prevederi referitoare la pensiile de serviciu şi indemnizaţiile pentru limită de vârstă, după cum se arată într-un comunicat al instituţiei.
Prin urmare, pe perioada suspendării protestului, Tribunalul Hunedoara şi-a reluat întreaga activitate, astfel, toate şedinţele de judecată se vor desfăşura conform planificărilor iniţiale, aprobate de Colegiul de Conducere. Magistraţii nu renunţă pe deplin la protest şi au anunţat că îşi menţin decizia de neparticipare a judecătorilor la constituirea birourilor electorale.
”Adresăm mulţumiri tuturor persoanelor afectate de activitatea desfăşurată în timpul protestului, pentru sprijinul şi înţelegerea dumneavoastră, ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat şi vă asigurăm de profesionalismul şi respectul nostru. (…) De asemenea, vă comunicăm faptul că au fost convocate Adunări Generale ale Judecătorilor la toate judecătoriile din circumscripţia Tribunalului Hunedoara şi acestea au hotărât suspendarea formelor de protest şi reluarea activităţii începând cu data de 10.02.2020”, a precizat judecătorul Mihaela-Aurelia Conta, vicepreşedintele Tribunalului Hunedoara.

One thought on “Magistraţii hunedoreni au suspendat protestul

  • 9 februarie 2020 la 21:22
    Legătură permanentă

    Sa le fie rusine. Auzi : greva. Cita nesimtite. Dupa ce au salarii le mult prea Mari acum vor si pensii le Cele mai Mari din Europa. Sint oameni care lucreaza 40 de ani si au 10 la suta din pensia nesimtiti lor de magistratii. Tara de doi bani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.