Sport

Jiuliştii au interdicţie la sporturile de iarnă

Ciprian Marinuţ

Noul antrenor al echipei Club Jiul Petroşani, Daniel Huza, i-a avertizat pe componenţii lotului alb-negru să se ferească de schiat sau de patinat, pentru a evita orice fel de accidentare.
 

Pregătire şi-n vacanţă
Daniel Huza le-a dat indicaţii precise elevilor săi,  pentru perioada vacanţei de iarnă. Alb-negrii au primit un program de pregătire bine pus la punct. „Nu au voie să practice sporturi de iarnă, pentru a nu se accidenta. Este în folosul lor”, a  declarat Daniel Huza. Dacă au interzis la sporturile de iarnă, în schimb, jucătorii petroşăneni au undă verde la porcul de Crăciun. „Au voie să mănânce cât vor, pentru că majoritatea jucătorilor sunt la greutatea normală, aşa că din punctul acesta de vedere, nu va fi o problemă”, a spus Huza. Jiul se va reuni pe data de 17 ianuarie 2011, iar cantonamentul de 10 zile va fi efectuat stadion. „Pe criza asta financiară, unde să plecăm? Consider că avem toate condiţiile necesare, aici, la Jiul şi ne putem pregăti liniştiţi la stadion”, a mai afirmat Huza.

Amicale tari prin prietenii vechi
Daniel Huza încearcă să perfecteze cel puţin două jocuri amicale cu echipe din Liga I, pe baza prieteniilor cu tehnicienii respectivelor formaţii. „Voi vorbi cu Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, pe care l-am avut şi eu antrenor la Farul Constanţa, pentru un amical, şi mai căutăm o grupare din Liga I. Vreau jocuri de verificare numai cu echipe tari pentru a evalua cu adevărat potenţialul echipei noastre”, a declarat Huza.
Club Jiul se va reuni pe data de 17 ianuarie, dar pe 12 ianuarie, tehnicienii alb-negrilor vor testa la stadion mai mulţi jucători, care vor veni să dea probe la Petroşani. „Mai am nevoie de cel puţin patru sportivi pentru a nu avea probleme mari în returul de campionat. Am planuri mari cu Club Jiul. Vreau ca la finele sezonului, să terminăm pe prima poziţie şi să participăm la barajul pentru promovarea în eşalonul trei”, a adăugat Huza.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura