Politica si administratie

Monica Iacob Ridzi a intrat în blogosferã

Carmen Cosman

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, deputatul Monica Iacob Ridzi, a intrat în rândul bloggerilor, deşi recunoaşte că i-a fost greu să ia o decizie în acest sens.
În prima postare de pe blogul personal, care poate fi accesat la adresa www.monicaridzi.ro, aceasta recunoaşte că  a ezitat mult înainte de a-şi deschide acest blog. „Am înţeles, însă, mai ales în ultimii ani, faptul că o greşită comunicare în spaţiul public poate conduce la denaturarea gesturilor, a opiniilor şi, în final, a personalităţii mele. Am înţeles că, dincolo de inabilităţile de a-mi alege, uneori,  prietenii şi colaboratorii, viciile de a exprima, imediat şi exact, puncte de vedere asupra problemelor ţinând de activitatea mea profesională ori de realizările şi eşecurile în plan personal, se pot contabiliza, într-un târziu, necruţător“, scrie pe blog deputatul de Hunedoara.

Traversează o perioadă dificilă
Pe blogul său, Monica Iacob Ridzi arată că este conştientă că traversează o perioadă dificilă pentru cariera  ei politică, însă nu renunţă la planurile de viitor. „O perioadă de care sunt conştientă, pe care o anticipam şi care, dincolo de efectele ei nefaste în plan profesional şi personal, îmi arată cine îmi rămâne aproape şi cine se dezice de mine, îmi arată unde am greşit, unde am fost naivă şi, poate, ce trebuie schimbat din temelii. Deschid acest blog după o perioadă semnificativă, în care m-am retras din spaţiul public, pentru că încă mai cred în buna-credinţă. Şi în valoarea comunicării de fond, în valoarea argumentelor nu întotdeauna convenabile, în valoarea construcţiei, nu a disoluţiei. Şi, pentru că, la urma-urmei, cred, cu îndârjire, în viitor“, se confesează fostul ministru al Tineretului, care de curând, a ieşit din spital, după ce a fost doborâtă de o infecţie.

6 comentarii la „Monica Iacob Ridzi a intrat în blogosferã

  • Noi mineri din Valea Jiului suntem alaturi de Monica Iacob Ridzi la greu noi suntem invatati cu greu si rautatile celor care se cred ce nu sunt de fapt,ii dorim sanatate si sa nu abandoneze cariera politica de care si noi mineri de bazam pe ea.Sindicatele nu ne mai reprezinta sunt tradatori.

  • Si noi turnatorii de la Calan o sprijinim. Este un exemplu viu de urmat, si este singura care poate scoate mineritul si siderurgia si poate, Romania, din criza.

  • Toti pedelingii ar trebui sa stie ca “Zeus” nu e Zeus ci mai degraba Cronos,tatal lui Zeus ,care isi inghitea copiii la nastere de teama de a nu-i face rau in perioada de dupa uzurparea tronului lui Uranus,perioada numita printr-o coincidenta ciudata “Epoca de Aur”.Zeus a fost ulterior salvat de Rhea sotia lui Cronos in complicitate cu Gaia,mama lui .Cin’ sa fie aceste personaje in zilele noastre ? Cronos e clar cine-i.Dar Zeus? Oare la viitoarele alegeri,Prima Doamna Maria isi va nominaliza calul pentru functia de presedinte ? Ca la EBA nu pot sa ma gindesc ca are stofa de “EVita” Pardon a Romaniei.

  • Si noi, producatorii de scene din fier, suntem alaturi de Ridzi si ne dorim sa revina la Ministerul Tineretului sa mai dam un tun la buget.

  • Ceea ce face d-na carmen si alti ziaristi e foarte periculos!Eu zic ,ca nu e etic sa iei bani de la Rizi sa-i publici materialele!Ea este si ramane o infractoare!

  • Domnule Johan, domnilor producatori de scene ca cea de la Calan ,si domnule asa zis sofer al d-lui primar Ilie Botgros si toti penelingi consacrati ai acestui cotidian cel venerati pe „Zeus” de la carma judetului ,care chiar isi inghite nu numai copii ci si chiar pe aceia care l-au ajutat sa se ridice pe culmile politicii , sa nu credet ca exista vreo diferenta intre asa zisa „Evita”Pardon a Romaniei si acel Che Guevara al judetului Hunedoara (Chez Molot).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura