Întreceri sportive de Ziua Poliţiei

22 martie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Livia Botici

Poliţiştii feroviari hunedoreni au sărbătorit, în avanpremieră, Ziua Poliţiei. Pe parcursul sfârşitului de săptămână au avut loc mai multe competiţii, la futsal, la şah, la tenis de masă şi la tenis de câmp, la care au fost invitaţi să participe şi concurenţi dinafara structurilor poliţieneşti.

La futsal, 18 echipe participante

Ieri, la Simeria, în sala de sport a şcolii generale „Sigismund Toduţă”, s-au desfăşurat finala mare şi finala mică la futsal. Din cele 18 echipe participante la concurs, pe primul loc s-a clasat formaţia „Geniştii Deva”, locul doi a revenit „I.D.M. Simeria”, echipa impiegaţilor de mişcare, iar locul trei, angajaţilor de la fabrica de pâine „Titan 99 Simeria”. Golgeterul concursului a fost desemnat Sergiu Costea de la „I.D.M. Simeria”, iar cel mai tehnic jucător s-a dovedit a fi Marius Corne, de la „Old Boys Simeria”, echipa profesorilor de la colegiul tehnic „Anghel Saligny” din Simeria. Cel mai bun portar a fost Răzvan Siladie, de la Mureşul Uroi. Diploma pentru fair-play a fost acordată echipei Depoul C.F.R. Simeria.

Câştigătorii la ping-pong, tenis şi şah

Competiţia de şah a fost câştigată de Valer Pop, reprezentantul Asociaţiei Sportive a C.F.R. la tenis de masă, cel mai bun competitor a fost desemnat Paul Achirei, elev la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Simeria, iar la tenis de câmp, reprezentanţii Depoului C.F.R. Simeria, Florin Vlase şi Virgil Blaga, s-au dovedit cei mai experimentaţi, reuşind să câştige locul întâi. Evenimentele au fost organizate de Poliţia Transporturi Feroviare Hunedoara, în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, sărbătorită pe 25 Martie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deputatul Ioan Timiş a devenit membru al PDL

După ce a demisionat din PNL, vineri, deputatul Ioan Timiş (foto) a fost primit în organizaţia PDL din Haţeg. Prin...

Şi-a înjunghiat soţia în faţa copilului

Crimă cutremurătoare în Uricani. Un bărbat de 37 de ani şi-a înjunghiat de 20 de ori soţia cu un cuţit...

Bulina albă

Cpt. Adrian Avram, comandantul Pompierilor Petroşani

Închide