Politica si administratie

Deputatul Ioan Timiş a devenit membru al PDL

Sorina Popa

După ce a demisionat din PNL, vineri, deputatul Ioan Timiş (foto) a fost primit în organizaţia PDL din Haţeg. Prin asta, deputatul hunedorean revine la partidul din care a plecat în anul 1996, chiar dacă între timp, el şi-a schimbat numele.

De ce a ales Timiş PDL? „M-am întors, ca fiul risipitor, acasă. M-am înscris în PDL, pentru că aici consider că este locul meu”, a declarat deputatul Ioan Timiş pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Liderul PDL Hunedoara, Tiberiu Iacob Ridzi, a afirmat că „pentru noi, venirea lui Ioan Timiş în rândurile democrat-liberalilor este un câştig. Este un parlamentar, deci este un câştig pentru partid. Ioan Timiş susţine că a plecat din PNL, deoarece acest partid are încă o înţelegere cu PSD, lucru care l-a nemulţumit”.

Deputatul Ioan Timiş este, deocamdată, simplu membru al organizaţiei PDL Haţeg.

One thought on “Deputatul Ioan Timiş a devenit membru al PDL

  • Reveni acolo unde ii fu locul ? Mama si noi nu stiuram unde ii e locul. E ca circuitul apei in natura. De unde pleaca acolo revine. Muica, mari timpiti suntem noi astia. Cum nu intelegem noi pulitica asta si cum neo explica noua cu gratie IOAN TIMIS. Acu mai fu ceva. El cand pleca, pleca de la Petre Roman iar acu se intoarse la Emil Boc. Fiu risipitor ? Il nemultumi intelegerea cu PSD ! El candida presedinte pentru PSD judetean si daca nu iesi se duse la PNL. Doamne Dumnezeule ferestene de cel viclean si ajutane sa nu fim prosti sa inghitm orice galusca.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura