Hunedoreanul Cosmin Gârleanu s-a calificat în finala CE Under 22 din Rusia!

16 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Sport

Singurul pugilist român medaliat la actuala ediție a Campionatului European Under 22, desfășurat în Osetia de Nord, Rusia, hunedoreanul Cosmin Petre Gârleanu, a schimbat medalia de bronz pe cel puțin una de argint.

În prima gală semifinală, Gârleanu, care este și campion mondial de juniori en titre, l-a învins cu 5-0 pe bielorusul Ysuheni Karmilchyk. După o primă repriză mai echilibrată, câștigată și ea de Cosmin, în ring nu a mai fost decât un singur boxer, pugilistul nostru care și-a mitraliat adversarul cu serii de lovituri. Decizia a fost una unanimă și i-a aparținut sportivului descoperit și antrenat de maestrul Ilie Captari, antrenor emerit.

În finală, duminică, 17 martie, Cosmin va boxa cu rusul Volodya Mnatsakanyan, învingător cu 4-1 în cealaltă semifinală în fața azerului Husynov.

Tot duminică va boxa, în finală, și Ene Alina Gabriela (+81 kg) împotriva învingătoarei din meciul dintre Kristina Tkacheva, din Rusia și Sueda Sahin, din Turcia. (Mircea Crivăț)

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Avram Iancu, pe ultima porțiune a ultramaratonului de la Cercul Polar de Nord

Bibliotecarul și polisportivul Avram Iancu, din Petroşani, a trecut de Gateway, ultimul punct de control al ultramaratonului de la Cercul...

Percheziții în județ. Polițiștii au audiat 60 de persoane și au ridicat 15 tone de tutun

  Poliţiştii au audiat 60 de persoane şi au ridicat 15 tone de tutun, în urma a 98 de percheziţii...

Cadavrul pescarului înecat în lacul Cinciș a fost găsit de pompieri

  Cadavrul pescarului din localitatea Ghelari, care s-a înecat miercuri în lacul Cinciș a fost găsit de scafandrii pompieri, vineri...

Închide