Gura lumii, 12.07.2019

11 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii prin târg că e luptă mare într-o organizaţie, după ce unul dintre membrii acesteia s-a răscultat pe la Bucureşti, susţinând că nu e suficient de băgat în seamă la valoarea lui. Gurile rele susţin pe la colţuri că omul nostru s-a supărat rău de tot pe colegi şi s-a dus la centru cu pâra, crezând că totul se va rezolva în favoarea sa. Personajul de care vorbim se crede vedetă în politică, dar din păcate nici să scrie corect nu ştie, şuşotesc zvonerii de serviciu. În aceste condiţii, el a luat o mare ţeapă de la şefii de partid, deoarece aceştia nu au pus botul la prostiile respectivului. Mai mult, se pare că şi colegii săi din judeţ s-au cam săturat de tâmpeniile lui, şi i-au transmis să-şi vadă de treabă, altfel vor scoate şi ei de la naftalină nişte adevăruri urâte despre omul nostru.

Zvonerii de serviciu au aflat cum manevrează doi indivizi, un politician şi un afacerist, lucrurile pe la finanţele judeţene. Mai exact, şuşotesc cârcotaşii prin târg, cei doi dau ordine direct la cine trebuie pentru amendarea firmelor care îşi permit să se prezinte la licitaţii şi, mai ales, să şi câştige lucrări importante în judeţul nostru. Practica respectivă este cunoscută de mulţi afacerişti, dar le e teamă să o şi spună cu voce tare, deoarece riscă să li se închidă societăţile pe care le au. Gurile rele susţin că mafia cu pricina nu iartă pe niciunul dintre cei care au tupeul să se bage în vreo investiţie cu mai multe zerouri. Toată lumea ştie, nimeni nu face nimic. Întrebarea este de ce? Până când lucrurile merg pe acest drum? Şi, mai ales, ce fac organele competente?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Congresul Mondial al Rutenilor-2019

La sfârşitul săptămânii trecute, în perioada 4 – 7 iulie 2019 a avut loc la Stara Lubovna, în Slovacia, cea...

Cel mai fain târg din Ardeal, „Produs de Cluj”, vine la Shopping City Deva

De vineri, 12 iulie, până duminică, 14 iulie, Shopping City Deva găzduieşte târgul din Ardeal „Produs de Cluj“. Meşterii populari...

Minerii din Valea Jiului, trimişi la Academia de Reconversie Profesională

Orice miner va putea lucra într-un parc eolian, după ce va termina un stagiu de pregătire de şase luni la...

Închide