Sport

FUTSAL. Naționala are un nou stagiu de pregătire

Naționala de fotbal în sală a României se reunește pentru un stagiu de pregătire de o săptămână, stagiu care se va încheia cu o „dublă” de verificare în compania Georgiei, în deplasare. Din lot fac parte doi jucători de la Autobergamo Deva și un portar de la CFR Timișoara.

Doi de la Autobergamo
Reprezentativa de fotbal în sală seniori se va pregăti la București până duminică, atunci când este programată plecarea spre Geor­gia. Meciurile amicale se vor juca săptămâna viitoare, marți și miercuri.
Kacso Endre, selecționerul echipei na­țio­nale de fotbal în sală a României, a convocat 15 jucători în vederea partidelor amicale cu Georgia, programate sâmbătă și duminică, în deplasare. De la echipele din vestul țării au fost convocați portarul Teodor Lungu (CFR Timișoara), respectiv jucătorii de câmp Iszlai Richard și Kusmodi Tamas (Autobergamo Deva).
Surprizele selecționerului Endre Kacso pentru meciurile cu Georgia le reprezintă con­vocările jucătorilor Gică Dospinescu (Luceafărul Buzău) și Vlăduț Dudău (Sportul Ciorăști).
Aceasta va fi cea de-a doua acțiune a Na­țio­nalei de futsal a României cu Kacso Endre selecționer. Prima a avut loc la sfârșitul lunii septembrie, la Bistrița, acțiune finalizată tot cu două meciuri de verificare, împotriva Ucra­inei, când cele două reprezentative și-au împărțit victoriile.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura