Sport

HANDBAL FEMININ. Narcisa Lecușanu, din nou, în bordul Federației Internaționale de Handbal

Fosta internaţională Narcisa Lecuşanu (foto) a fost realeasă pentru un nou man­dat în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal, al cărei Congres de alegeri a avut loc sâmbătă.

Patru ani foarte intenși
„Mă bucur enorm că am fost realeasă azi pentru încă un mandat în Comitetul Exe­cu­tiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal. Le mulţumesc pentru încredere tuturor mem­brilor care m-au votat şi abia aştept să continuăm proiectele pentru dezvol­ta­rea sportului pe care îl iubesc. Urmează patru ani foarte intenşi şi sunt onorată să fac parte din conducerea handbalului mondial”, a scris Lecuşanu pe Facebook.
La cel de-al 38-lea Congres al IHF, des­făşurat virtual, egipteanul Hassan Mous­ta­fa a fost reales ca preşedinte al forului in­ter­naţional, pentru al şaselea său mandat, el fiind în funcţie din anul 2000.
Născută la Bacău pe 14 septembrie 1976, Narcisa Lecuşanu şi-a făcut debutul în handbal în anul 1988. Printre cele mai importante performanţe obţinute se nu­mără cel de campioană mondială de ti­ne­ret cu naţionala României (1995), vice­cam­pioană mondială cu România la Sankt Petersburg (2005), câştigătoare a Cupei Cupelor EHF cu formaţia Oltchim Râmnicu Vâlcea (2007) şi finalistă a Ligii Cam­pi­o­nilor cu Oltchim (2010).
A reuşit să înscrie 129 de goluri pentru Oltchim, în Liga Campionilor, în 40 de par­tide, şi 302 goluri pentru naţionala Ro­mâniei, în 116 partide. S-a retras în 2010, la 34 de ani, din cauza unei accidentări la ge­nunchi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura