Sport

FOTBAL Liga a IV-a. Retezatul Hațeg a făcut scor de handbal cu cei de la Călan

Sâmbătă s-au disputat jocurile din etapa a 14-a din campionatul Ligii a IV-a în județul Hunedoara, ultima din acest an calendaristic. A fost o etapă în care s-au înscris foarte multe goluri iar rezultatele au adus schimbări în structura clasamentului.

 

Iată rezultatele etapei:

C.S. Gloria Geoagiu – CS Inter Petrila      1-1

CSM Deva  – ACS Șoimul Băița                 0-1

CS Hunedoara – CSM Mihai Viteazul Vulcan 1-2

CSM Dacia Orăștie-  ACS Minerul Uricani    7-3

CSO Retezatul Haţeg – AS Victoria Călan   10-0

 

Echipa din Hațeg încheie prima parte a campionatului ediția 2021-2022 cu cea mai categorică victorie din acest sezon, după ce a câștigat meciul de sâmbătă cu scorul de 10-0, în fața formației Victoria Călan.

Au marcat  pentru echipa din Hațeg în această partidă  Pușcă, Popa, Gavriluți și Buzducea, fiind folosită formula de start cu: Pașca – Ardeleanu, Marcu, Țuligă, Lupulescu – Pițigoi – Ștefoni, Buzducea, Pușcă, Gavriluți – Popa. Au mai jucat: Demian, Popesc și Valea.

După acest rezultat, Retezatul Hațeg revine pe primul loc în clasament având un total de 31 de puncte acumulate în 14 jocuri, fiind la egalitate de puncte cu CSM Vulcan, însă cu un golaveraj net superior. În clasament, pe locul al treilea urcă ACS Șoimul Băița care are acum 28 de puncte, fiind revelația acestui sezon competițional.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura