Sport

FOTBAL-Liga a III-a. Primul antrenament cu noul antrenor

Jiul Petroșani a avut programată re­uniunea lotului pentru partea s­ecundă de campionat, dar fără jucă­torii Dănăilă, Kis, Mureșan, Istratie și Luigi Pop, cei care au părăsit formația din Vale în această pauză competițio­nală.

 

Francezii, mai târziu

Formația din Valea Jiului are și un nou antrenor după plecarea la finalul anului trecut a tehnicianului George Zima. Noul antrenor principal al Jiului este Flavius Boroncoi, care a condus primul antrenament din acest an al echipei din Petroșani. Conducerea clubului a reușit să completeze lotului formației, trans­ferându-l recent pe portarul Dragoș Jișa, 1.88 m, născut în 21 mai 2003 la Turda. El a mai activat la FCSB II, U Cluj și Metalurgistul Cugir. A mai fost transferat şi Darius Loredan Dobrean, care va activa pe postul de atacant. El este născut în 27 aprilie 2004 și provine de la CFR Cluj. De la primul antrenament au lipsit, motivat, jucă­torii francezi din lot, care vor veni abia săptămâna viitoare. Clubul a anunțat că în zilele următoare vor mai fi efectuate alte câteva transferuri. Programul Jiului din această perioadă cuprinde, deo­camdată, doar patru partide amicale, cu Retezatul Hațeg pe 11 și 18 februarie și cu Universitatea Alba Iulia pe 25 februarie și 4 martie.
„Am venit la Petroșani și cu sufletul, pentru că am jucat aici, știu ce înseam­nă Jiul, este o echipă de tradiție. Obiec­tivul meu este să promovez copiii tineri ai Jiului și echipa noastră să urce în clasament, cât mai sus. Suporterilor le cer să fie alături de echipă orice s-ar în­tâmpla, să vină la meciuri ca să susțină echipă!”, a spus noul antrenor de la Jiul Petroșani.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura