Finanţiştii hunedoreni vor să protesteze. Pe când un protest al firmelor private?

2 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Sindicaliştii din Finanţe, din judeţul Hunedoara, se pregătesc de proteste, nemulţumiţi că urmează concedieri din sistem. Ca atare, tot firmele private vor avea de suferit dacă va fi grevă la Finanţe, şi, din nou, se loveşte în sistemul privat, care este cel care îi susţine, financiar, pe bugetari.

”Membrii Sindicatului Finanţe Publice Hunedoara sunt solidari cu ceilalţi colegi din regiune care au declanşat acţiuni de protest şi îşi declară susţinerea cu privire la lipsa de transparenţă în ceea ce priveşte reorganizarea ANAF”, se arată într-un comunicat semnat de Mircea Igreţ (foto), preşedintele Sindicatului Finanţelor Publice Hunedoara.
Sindicaliştii hunedoreni solicită renunţarea la proiectul de hotărâre privind reducerea posturilor vacante la nivelul Ministerului Finanţelor Publice şi unităţilor subordonate. Ei susţin că o reducere a posturilor înainte de aprobarea proiectului de lege privind modificarea structurii organizatorice a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală ar produce perturbări majore ale activităţii de colectare a veniturilor la bugetul statului. Sindicatul Finanţe Publice Hunedoara condamnă amatorismul cu care Ministerul Finanţelor Publice îşi tratează propriii angajaţi. Sindicaliştii vor să se analize la nivel naţional necesarul de personal, să se vadă cine trebuie să se pensioneze şi să se aloce fonduri pentru îmbunătăţirea sistemului informatic, deoarece spun aceştia, ”actualele echipamente IT şi softuri sunt uzate fizic şi moral”.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ce crede liderul Sindicatului “Noroc Bun”, Adrian Jurca: “După intrarea în insolvenţă, CEH va mai trăi 6 luni”

Magistraţii de la Curtea de Apel Alba Iulia au mai dat un termen în dosarul insolvenţei Complexului Energetic Hunedoara, pentru...

Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban        O istorie a copilăriei : copiii în Occident din Evul Mediu până în epoca modernă, de...

Cupa de toamna Alpa la tenis

Ediţia din acest an a tradiţionalei competiţii de tenis de câmp adresată tinerilor, fete şi băieţi până la 12 ani,...

Închide